sábado, 15 de marzo de 2014

NORAH de l'Alt Consell de Sirius - 14 de març 2014

Jo sóc NORAH de l'Alt Consell de Sirius, estimats Fills de l’Un, acollim el Mantell Blau de Sírius, la vibració que s’unifica des del Cor Cristal·lí de la Terra al Cor Cristal·lí de Sirius.

...Acollida del Mantell Blau de Sirius...

Estimats germans, veiem com per tota la Terra us esteu retrobant, vosaltres Llavors d’Estrelles de Sirius, despertant en vosaltres la memòria del vostre Origen Galàctic, de la vostra Casa, despertant en vosaltres i retornant-vos a la vertadera Joia, a la vostra Naturalesa Divina que és Amor, un Amor incommensurable que acull sense reserva, que dona sense reserva.

Aquestes retroballes entre vosaltres estenent el mantell de Llum per tota la superfície de la Terra, recobrint-la de l’Amor i el Foc de la Veritat que no és més que la vostra Joia, que la vostra Eternitat. Els passos que us retornen a la vostra Residència han començat a prendre una nova velocitat per instal·lar com sabeu la vostra Presència Eterna aquí i ara en aquest cos que pertany a la Terra, que és re-avivat, que acull el vostre Esperit.

La dansa i el ball que ara comencen entre vosaltres, demanen una total entrega, demanen que deixeu endarrere tot el que heu carregat fins ara, les vostres maneres de pensar, de reaccionar, de parlar. Sigueu transparents amb vosaltres mateixos, veieu com cada moviment, cada paraula que pronuncieu afecta directament el vostre estat de consciència. Per això us insistim que per instal·lar la vostra Presència Eterna, encendre el Foc del vostre Cor, estigueu ben atents a cada instant, no només al que penseu o sentiu sinó, a com mireu, com us moveu, a quina velocitat parleu, amb quin to parleu, que passa en la vostra cara quan us expresseu?

Directament ho sabreu, doncs de nou sou els creadors immediats de la vostra realitat. Per això seguiu el que fa créixer al vostre Cor, el que permet al vostre Cor d’estar encès en calor, en permanència, aquesta és la vostra Naturalesa. Sigueu honestos, sincers, transparents, per desmuntar tota aquesta estructura de comportaments que heu utilitzat fins ara per moure-us en aquest mon dual.

El moment s’acaba per a les forces de control, el moment arriba per a que aquestes capes mantingudes pels qui han falsificat aquesta dimensió, tombin definitivament. Per això us demanem, i gràcies a les retroballes entre vosaltres, entre aquests Cors que s’uneixen a la freqüència de la Llum Vibral, de Sirius i d’altres Sistemes Estel·lars Unificats, que permeteu a la Veritat que Sou ser la Única forma de relació. No deixeu que les antigues maneres tapin aquesta retroballa amb vosaltres mateixos, amb el que vosaltres Sou. No deixeu que les antigues costums i hàbits, cobreixin, disminueixin la Veritat i l’Alegria d’aquesta retroballa.

Per això la Llum actuarà directament en cadascú de vosaltres per facilitar aquest traspàs de consciència, sempre i quan vosaltres interiorment us hagueu abandonat, hagueu dit sí a aquesta Resurrecció. Un cop dit sí no fa falta que empreneu canvis a nivell exterior, simplement la Llum posarà en marxa, adequarà, i farà els moviments necessaris perquè l’exterior esdevingui el que acabeu de despertar.

D’aquesta manera molts de vosaltres sereu portats a Viure, a viure la Vertadera Vida. A assentar les bases de la Llum Vibral, de la Nova Dimensió aquí i ara en aquest moments a la Terra.

Jo sóc NORAH de l’Alt Consell de Sirius. Us agraeixo a tots germans i germanes, Llavors d’Estrelles, pel vostre Foc i la vostra valentia. És gràcies a aquesta Unificació que els darrers vels seran per fi desmuntats.

Us deixo amb el Mantell Blau i l’energia de Sirius.

Gràcies germans i germanes. Som aquí al vostre Cor, som en presència al voltant de la Terra.

Gràcies.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario