miércoles, 19 de marzo de 2014

ASUL - 16 de març 2014

Jo sóc ASUL, Vegalià amb la presència de l’Intra-terra. Avui sóc entre vosaltres junt amb els germans de l’Intra-terra que m’acompanyen perquè plegats ens connectem a les arrels, al Cor de la Terra. Així doncs acollim el Cor de la Terra, el Cor Cristal·lí de la Terra.

...Fusió amb el Cor Cristal·lí de la Terra...

Estimats germans, les nostres retroballes s’aproximen més que mai, en aquests moments on tots vosaltres sou cridats a encarnar la Veritat i l’Amor a  la superfície d’aquesta Terra. Nosaltres hem estat els guardians durant mil·lennis i mil·lennis al llarg d’aquesta falsificació, Guardians del Cor Cristal·lí d’aquesta Terra. Ara és a vosaltres a través de l’Ona de Vida, a través de l’arrelament de la vostra Presència de Foc, instal·lar totalment la vostra Presència a la superfície d’aquesta planeta, Gaia.

Els efectes que notareu a través d’aquest arrelament es fan notar a les vostres extremitats inferiors, és a dir a la planta dels peus, pujant a través dels genolls, encenent el Foc de la Terra, que es connecta al Centre del vostre Cor, fusionant amb l’energia del Cel. Aquesta ve igualment a trobar el Cor de la Terra. Seguidament l’energia que ve del Cor Cristal·lí de la Terra puja i retroba el Sol Central.

Això us porta a manifestar en total claredat i netedat la vostra Consciència d’Eternitat. Podeu sentir com la joia, la joia del femení del vostre planeta s’instal·la en el vostre Cor. Una vitalitat inaudita es manifesta a través d’aquest Cos que és Ressuscitat i vivificat per les Aigües del Cel, per les Aigües de la Terra.

El que s’ us demana ara en el procés d’Ascensió del vostre planeta és no només experimentar la Llum en la vostra Corona del cap, o en la vostra Corona del pit, o en la Corona del sacre. Sinó de fusionar totalment aquests tres focs, netejant i ressuscitant la vostra Carn. Instal·lant la presència del CRIST.

Jo sóc ASUL, Vegalià amb la presència de l’Intra-terra. Jo i els meus germans us saludem de tot Cor i som amb vosaltres re-connectant-vos a les Arrels, al Cor Cristal·lí de la Terra. Penseu, crideu a nosaltres, la nostra retroballa és ara.

Us deixo en aquesta Celebració, amb els Cants de la Mare Divina.

Gràcies.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

1 comentario:

  1. Este es un Mensaje para ASUL:

    Estimado compañero/a, estimada conciencia en evolución.

    Te pido ayuda para un grave problema de salud que tengo desde hace VEINTE AÑOS.

    Sufro de una especie de angustia permanente, son una ganas de vomitar prácticamente las veinticuatro horas del día, también sufro de fuertes dolores de cabeza. Además de la medicina tradicional he utilizado también medicina alternativa durante todo este tiempo. También he utilizado la toma de conciencia y apertura de mi corazón. Los síntomas han disminuido pero persisten.

    Hace unos veinte años se presentó en mi habitación un ser de luz azul, que inspiraba mucha paz y tenía la cara de un joven de diecisiete años. En aquel momento me asusté mucho y el ser desapareció.

    Parece ser que mi sistema digestivo no está bien, no funciona de forma normal y con sincronía.

    Si me puedes ayudar a resolver mi problema de salud, te ruego que te pongas en contacto conmigo o me digas como me puedo poner en contacto contigo. Si te vas a aparecer delante de mi, por favor antes avísame, porque me puedo llevar un susto de muerte como con el ser de luz.

    Mis datos son: Francisco Monzó Ferrrandis. C/ Mayor nº 43 segundo piso puerta 2 de 46.970 ALAQUÀS- Valencia-España. Teléfono: 622.067.076 y e-mail: franciscomonzo@hotmail.com

    ResponderEliminar