sábado, 25 de enero de 2014

MARIA – 24 de gener 2014

Jo sóc MARIA, Reina dels Cels i de la Terra. Estimats fills avui us he reunit perquè celebrem, perquè fruïm, perquè ens Unim en el Cor de la Terra, en el Cor de Sirius. En el Cant Cristal·lí que es desplega per tot arreu ara mateix. Estimats fills, estimats Cors, us agraïm la vostra presència, en nom meu i de les Estrelles, per ser aquí avui Un. Acollim plegats el Cant Cristal·lí de la Terra i de Sirius unificant-se.


...Fusió del Cant Cristal·lí de la Terra i de Sirius...


Avui us vinc a situar en aquest dia especial, propici a la nostra reunió. Com us vaig explicar, una Estrella ha passat a finals del mes de novembre del vostre any anterior. Aquesta ha portat el codi del CRIST a aquest Sistema Solar. Com molts de vosaltres vau poder experimentar durant l’aproximació d’aquesta Estrella, el CRIST es va manifestar en Veritat, en Unitat, al vostre Cor.

Per tant i com bé us diuen sense parar tots els qui us acompanyen, tot és aquí. La meva presència és aquí, des de ja fa uns quants mesos per molts de vosaltres, la presència de l’AA. MIKAËL és aquí, la presència del CRIST, com us he explicat, és entre vosaltres

Així com us vam anunciar amb l’actualització de la Nova Aliança, avui us vinc a anunciar la Fusió d’aquesta Nova Aliança, aquests tres punts en el vostre pit, que ara s’uneixen en el Centre del Centre. Aquest és el punt que ara ve a activar-se, a brillar, i és la porta a la vostra Residència Eterna. És només per aquest punt que el CRIST fusionarà totalment amb vosaltres, és només per aquest punt, on la Llum obrirà i cremarà, és només per aquest punt per on la papallona sortirà. Escolteu el Cant Cristal·lí mentre l’acollim amb Joia i Alegria entre tots.


...Fusió del Cant Cristal·lí de la Terra i de Sirius...


Els moments s’apresten per a la Redempció Planetària, Redempció de la carn. Això és viscut primerament pels avançadors de camí, per tots aquells que estan obrint les portes. Això arriba ara per a tota la humanitat, en adonant-se de la vanitat i de la il·lusió que l’home a cregut ser separat, que l’home a cregut ser el director de la seva bogeria. La Redempció ve a obrir el vostre Cor, quan el vostre Temple rebi totalment la meva presència i observeu amb els meus Ulls, i sentiu amb el meu Cor, us n’adonareu llavors de com els cors estaven refredats, endurits per la vanitat.

Tots som aquí, no hi ha cap més distància. No espereu doncs a  cap nou succés, perquè des d’ara mateix tots som aquí. Només vosaltres podeu deixar l’espai perquè nosaltres passem a Casa vostra. Acollim per una tercera vegada i vibrem en el Cant Cristal·lí.

...Fusió del Cant Cristal·lí de la Terra i de Sirius...


Vosaltres sou lliures de tota Eternitat, el vostre oferiment a la Llum, la vostra entrada total en la Llum és el regal per aquesta Terra i per als vostres germans. El moment es va acostant per donar el meu Anunci, això passarà en el moment més apropiat per a la humanitat, per la Terra, per aquest Sistema Solar. Tots sabem qui hi ha un marge temporal per a que això succeeixi.

Avui doncs com us he anunciat, obrim un període en el que el Centre del Centre, la fusió de la Nova Aliança en vosaltres, ve a manifestar-se en el sí d’aquesta dimensió. així doncs això ens portarà si no hi ha cap canvi a la pròxima cita el dia 20 de març. Aquest dia ens retrobarem de nou, no obstant estigueu presents aquí i ara, no espereu que res passi en aquesta data, doncs el procés es viu ara, la vostra Alegria, la vostra Llibertat és aquí i ara. Simplement sapigueu que en el decórrer d’aquesta transició la Llum va agafant més presència, envaint el que ha estat aquesta gama de freqüències de tercera dimensió. Per tant no espereu a res, deixeu que aquest Foc vagi obrint la vostra porta d’Eternitat, el vostre punt al Centre de la Nova Aliança.

Aquests son les paraules que us havia de donar avui, sabent que la vibració en el Cant Cristal·lí està més que mai present, gràcies a l’obra conjunta de tota la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures, inclosos vosaltres, estimats fills.

Recordeu que sigui quina sigui la situació, la Llibertat, la Llum i el Foc de LA FONT son ara la única Veritat, si vosaltres accepteu, si vosaltres us entregueu al Cor de  l’Un, al Cor de MARIA.

Gràcies estimats fills i filles, la nostra Unió és Eterna, i aquesta Estrella que sou, és el Sol, el Sol que ve a brillar per l’Eternitat. Gràcies fills, ens retrobem doncs a la pròxima cita en paraula, ens retrobem a cada instant en el vostre Cor.

ISIS



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l’Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario