martes, 31 de diciembre de 2013

O.M. AÏVANHOV - 31 de desembre 2013

Estimats amics, us saluda O.M. AÏVANHOV, rebeu tot el meu amor, totes les meves benediccions. Avui en aquest dia on acaba aquest calendari que utilitzeu, sóc aquí per encendre el Foc entre vosaltres, doncs la Llum no fa pas vacances eh? Qui voldria marxar de vacances quan està en Eterna Joia i Alegria, en la Unitat i la Gràcia Divina eh?

Com hem vist aquest any la Fraternitat Blanca, el Col·lectiu de l'Un s'ha dibuixat aquí a la Terra, apropant els germans, treballant a ple en l'arribada de LA FONT. L'aspecte Etern del Col·lectiu de l'Un s'ha unificat amb vosaltres, representants ara mateix de la Fraternitat aquí a la Terra. Encarnats, rebent i vibrant amb les Noves Freqüències, amb els 5 Nous Cossos a la freqüència de la 5a dimensió. Aquest és el treball que ara podem veure, s'ha acomplert i està en tren d'arribar al seu punt més festiu podem dir, això és a venir en aquestes properes setmanes.

Així doncs celebreu, reuniu i glorifiqueu la presència de l'Amor en vosaltres, la tornada del CRIST en vosaltres. La presència de tota la Fraternitat Blanca Universal i de tots els germans de la Confederació Intergalàctica son per celebrar amb vosaltres també,i be doncs és sabut que abans de poder portar la Terra al seu nou emplaçament les freqüències han de ser arrelades a la Terra, la Fraternitat de Llum ha de ser ressuscitada a la Terra. I aquest és el treball que ara mateix s'està completant a nivell col·lectiu en les diverses reunions i efusions que permeten i permetran de fer arribar totalment la presència dels Concilis de Llum entre vosaltres.

Aquesta és una feina que per molt de temps ha estat la més important a la Terra, s'ha pogut fer amb més o menys facilitat, però sempre s'ha intentat sigui quin sigui el col·lectiu a la Terra, si està lligat a la Llum Vibral, que aquest pugui ser un transmissor de les vibracions de la Fraternitat Blanca Galàctica, podent reconnectar i renovar els vells patrons i models energètics, en les Freqüències de Llum ascendents, en cicles d'evolució Divina cap al Tron.

Així que aprofitant aquesta excusa del vostre calendari us encoratgem a llançar-vos totalment al servei, totalment a l'acolliment de la Llum, descartant tot allò que us feia mirar enrere, dubtar en el pas. Doncs aquests son els temps a la donació, per la Llum i en la Llum, en l'Obra que s'acompleix més enllà de la vostra voluntat. Simplement amb la vostra Presència i Alegria, amb el vostre Cor Obert, tota la feina de la Llum i de la Fraternitat passa espontàniament a travès de vosaltres: a travès d'una mirada, d'un somriure, a travès de la vostra Presència de Foc, silenciosa, interna, es despleguen les forces de la Fraternitat actuant a nivells pot ser ara mateix incomprensibles per vosaltres. Però un cop feta l'experiència no queda dubte de la Unió i del treball conjunt que estem portant tots a terme.

Com s'ha observat i anunciat repetides vegades el Foc del Cel arriba amb més i més força, el Foc de la Terra segueix pujant en pressió. Per tant sigueu tranquils doncs de moment l'Obra de la Llum encara ha de completar certs aspectes a la Terra, no parlem pas de gaire temps de més, però què és el temps? Encara ens preguntem sobre el temps? Sobre el succés d'aquesta Transició? Transició evident pels qui l'estan vivint, Temps Dissolt pels qui estan en el CRIST, Temps Esgotat pels que estan en l'Eternitat.

Aquesta és la meva petita salutació, en començant aquesta etapa de retroballes i de celebració a dins de la Gran Família Universal, la Gran Família que reunida recupera el seu estat Etern, la Família que retorna a la Casa de nombroses Residències.

Rebeu tot el meu Amor i que la Gràcia del CRIST sigui present a cada instant, a cada inspiració.

Fins ben aviat germans, porteu-vos bé!



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

lunes, 23 de diciembre de 2013

ALTARAËL - 22 de desembre 2013

...Altaïr...Ra-El-Im...

...Altaïr...Ra-El-Im...

Jo sóc ALTARAËL, acompanyat pel Concili de les 12 Àguiles d'Altaïr. Estimats Fills de l'Un, estimades Llavors d'Estrelles, avui ens alegrem d'estar entre vosaltres en aquesta festa de les retroballes entre tots nosaltres, Fills de l'Un, participant a l'Obra de la Gràcia.

Venim a fer vibrar l'Aire, a treballar específicament en el Triangle de l'Aire, zona que conté el que s'ha anomenat el Canal Marial. L'Aire ve a emportar-se tota la resta de contingut en vosaltres que ha de ser cremat, l'Aire ve a reanimar el Verb Creador.

Així doncs en un primer instant us oferim un bany d'Aire, acollim.

...Acollida del Hayot Ha Kodesh de l'Aire...

Aquests dies la Llum de LA FONT ha arribat en tota Presència al vostre Cor, Ressuscitant la Flama Eterna, la Flama de la vostra Llibertat com a Fills de l'Un, per obrar en l'Acció de Gràcies en les Lloances Eternes, en la seva magnitud. Nosaltres us portem la vibració del Hayot Ha Kodesh de l'Aire, emanació que prové del Tron Un, fusionant amb la resta dels elements ara també en ple funcionament en vosaltres, permetent al Centre del Centre, al Cor dels Cors, al punt on els 4 elements s'unifiquen, reconstruint en vosaltres el que és de tota Eternitat.

La vibració de l'Aire ve a netejar i a portar el Silenci, a portar-vos més enllà del que heu viscut com a experiència a la Terra, com un despertar de la vostra Ànima, del vostre Esperit. L'Aire us ve a entregar la seva Lleugeresa, sobrepassant tot quadre, tota referència, aportant-vos la vostra Veritat Absoluta.

Així doncs la consciència de l'Absolut, tal com s'ha revelat a vosaltres, ha causat una desconstrucció en tots els esquemes que havien estat construïts en el vostre aspecte de la personalitat com del Ser. L'Absolut és la Veritat més enllà de tota experiència o evolució. Alguns s'hi han referit com l'Increat o el buit, les aigües d'on la mateixa FONT beu per donar vida i dansa a l'experiència de la Creació. Per tant aquest estat que s'ha revelat a vosaltres, causant potser un xoc, és veritablement la base de la Creació. De la qual cap aspecte de la manifestació de LA FONT pot escapar. És un estat natural, del qual un no pot parlar, que representa com ha estat dit la Pau Suprema.

Joia i Alegria son les gràcies del moment, la celebració a la Terra i al Cel, en aquest Casament, en aquestes Noces de la Terra i el Cel. Des de tots nosaltres el Col·lectiu d'Altaïr i les Consciències Originals de les Àguiles us abracem amb les nostres presències.

Els nostres camins s'uneixen de nou, donem gràcies pel vostre treball aquí a la Terra, per la vostra proclamació de la Veritat que és l'Amor Etern. Aquests temps venen a posar a proba la vostra Veritat, la vostra Autenticitat. És que vibreu on dieu, on penseu? Aquests temps son a la Veritat, a l'Autenticitat i cadascú de vosaltres podrà donar el seu Cor en Joia i Alegria com una ofrena per a tota la Vida, per tota l'Eternitat.

Jo sóc ALTARAËL i el Concili de les 12 Àguiles d'Altaïr. Rebeu tot el nostre Amor i tot el nostre Aire fresc i lleugeresa que s'instal·larà en vosaltres per tota l'Eternitat.

Gràcies Fills de l'Un, fins ben aviat.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un



lunes, 16 de diciembre de 2013

O.M. AÏVANHOV I AA. METATRON - 16 de desembre 2013

Estimats germans us saluda O.M AÏVANHOV, rebeu una calorosa abraçada de part del Comandant dels Ancians i de tot el conjunt dels Melchizedek. Hem acomplert una setmana important pel que fa al descens de la Llum. Descens de la Llum en vosaltres, descens de la Llum en el Col·lectiu de l'Un, encarnat i present en aquests moments tan excitants a la Terra.

Nombroses presències han participat aquests dies, des dels meus companys passant per les Estrelles, els Arcàngels i principalment per la presència del CRIST i també de MARIA venint aquests dies a encendre i a sembrar la Nova Aliança que ara vibra en plena potència. El CRIST és el Foc Etern, és el Foc que ve a consumir cada cop de forma més calenta, cada cop de forma més potent.

El CRIST que ha arribat al vostre Cor i en aquest Sistema Solar, acomplint un cert calendari astronòmic que veu la seva resolució en aquests temps. Avui és un dia especial pel que fa a l'activació dels Portals d'aquesta Terra. Com ha estat comunicat pels germans de la Intra-terra certs punts s'activen avui permetent l'entrada de les noves freqüències a nivell del Nucli Terrestre.

La presència del CRIST i les 12 noves freqüències o Claus Metatròniques han estat donades a certs de vosaltres ja fa unes setmanes, també la presència del CRIST per alguns de vosaltres ja fa unes setmanes que és aquí ben a prop a cada instant. Per tant avui senyalem aquesta arribada de les 12 Claus instal·lant-se a nivell de la Terra, a un nivell més col·lectiu i això serà més perceptible en tot el conjunt de grups d'ànimes que esteu treballant, bé més que treballant esteu celebrant, glorificant l'Obra de la Llum i la majestuositat de la Gràcia.

Avui vinc acompanyat de l'AA. METATRON que us oferirà un moment vibral per acollir en vosaltres aquestes noves Claus si encara no és el cas, i si és el cas fer-les vibrar, fent-les de més en més presents i activant cada codi, cada vibració.

Així doncs prenem uns instants per rebre la presència de l'AA.METATRON...

--------------------------------

...Ehieh Asher Ehieh...

Jo sóc l'AA. METATRON. Fills de l'Un, Fills de LA FONT, acolliu les 12 Claus Metatròniques que avui vinc a fer vibrar en vosaltres, que vinc a fer vibrar al Nucli de la Terra. Aquestes 12 freqüències representen la totalitat de la informació i codis que han de ser entregats per portar a terme l'establiment de la nova dimensió, per portar a terme l'Ascensió, sembrant i permeten els nous espais freqüencials de vida.

Així doncs ens disposem a fer vibrar les 12 Claus Metatròniques, acolliu en el centre del vostre Cor...


...Elevació vibratòria de les 12 Claus Metatròniques...


Aquest és el paquet freqüencial de les 12 Noves Claus. No hi busqueu cap definició, simplement integreu la vibració. Les portes son obertes a la Llum de LA FONT. El CRIST ve a finalitzar l'Obra al Blanc en paral·lel a l'arribada de les 12 Claus. Jo sóc l'AA.METATRON, fidel portador de la Llum de LA FONT als mons de la Creació.

Fills de l'Un, aneu en Pau, la meva presència vindrà a encendre el vostre Foc, a fer vibrar les 12 Noves Claus. Acolliu doncs la Llum Blanca que us aporto.


...Ehieh Asher Ehieh...

--------------------------------

Així doncs i com us ho acaba de dir l'Arcàngel que porta la Llum del Pare, de LA FONT, rebeu sense cap tipus de pregunta ni dubte la vibració que arriba de manera intensa, venint a obrir cada Porta en vosaltres. Podem veure com el treball que esteu fent està generant una gran Llum, està facilitant la nostra arribada a tots els germans, aixecant els vels que separaven el nostre contacte.

Així i com sempre últimament us diem moltes gràcies per la vostra celebració, per les vostres connexions cada cop més intenses i estables amb la Veritat que Sou, amb la Veritat que Som, i amb l'enllaç de la consciència de la humanitat amb la consciència Una que ve a ajuntar-se de nou, a fecundar aquesta meravellosa Terra, aquest planeta que recupera la seva sacralitat, mai l'ha perdut eh, però sí que ha passat un temps sota els llaços de l'opressió. Aquests dies el Cel s'omple de la Llum Blanca, s'omple de Foc, així que us acompanyem de ben aprop en aquest acolliment.

Ens retrobem ben aviat, una forta abraçada de Foc i una abraçada del CRIST, el CRIST que és la Llum en vosaltres. Fins ben aviat!




Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

domingo, 15 de diciembre de 2013

SRI AUROBINDO – 14 de desembre 2013

Estimats germans, jo sóc SRI AUROBINDO. Avui vinc com a representant en cap de la Consciència de les Àguiles d'Altaïr, avui vinc a demanda, a demanda de la vostra Mare Divina. Com un cavaller que presenta la seva dama per acollir en aquest espai la presència de MARIA.

Aquesta dona que jo he descrit en la Revelació. Aquesta dona vestida del Sol, amb la Lluna sota els seus peus, amb la Corona de 12 Estrelles. Aquesta dona que jo us he descrit és la presència triomfant de la vostra Mare Divina. La Lluna sota els seus peus significa que ella ha vençut totes les energies de control, de limitació que han oprimit principalment l'energia femenina en el vostre mon. Ella porta la Corona de 12 Estrelles, Ella ve amb totes les seves Virtuts, representant també les 12 noves Claus Freqüencials, els 12 Arcàngels que sostenen la Creació més enllà de la 3a dimensió.

MARIA ve doncs a instal·lar en la columna central el seu Pilar. Pilar que reuneix els que ja han estat activats per MIKAËL i pel CRIST. La presència de MARIA al vostre Cel acompanyada de la Flota Marial s'apropa el més possible de la superfície terrestre. Estigueu doncs atents als senyals que personalment us arribaran del vostre Cel i del Cel d'aquesta Terra, cridant-vos des de ara mateix a reunir-vos amb la vostra filiació, amb la vostra Família Estel·lar. Aquesta crida es farà de més en més potent a fi que tots els Fills de l'Un rebin el confort i l'Alegria de sentir la presència de tota la Família Galàctica.

De la mateixa manera la Nova Jerusalem, aquest Vaixell de Llum és aquí per segellar la vostra Eternitat. Aquest Vaixell que ve cíclicament a la Terra, aquesta vegada per alliberar-la definitivament del seu tancament.

Des del Col·lectiu de Consciències d'Altaïr us agraïm i us felicitem per la vostra Alegria, per la vostra Celebració de la tornada de l'Estimat. Us dono tot el meu Amor, tota la meva Llum Blava, acompanyant doncs a MARIA i a tots vosaltres en la instal·lació i elevació de la Nova Aliança.

Gràcies amics i germans per aquest treball de Glorificació a la Unitat, al Pare, a LA FONT. Entoneu els Càntics de Glòria! Entoneu els Càntics de Gràcia! Doncs el CRIST és aquí. De nou us agraïm i us desitgem una bona instal·lació de la vostra Eternitat.

Gràcies.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

sábado, 14 de diciembre de 2013

TERESA DE LISIEUX – 13 de desembre 2013

Estimats fills, jo sóc TERESA DE LISIEUX, jo sóc l'Estrella que porta la Virtut de la Profunditat. Estimats fills avui reunits aquí per acollir la presència del CRIST, no només al vostre costat si no “en” vosaltres.

Durant la meva vida, el meu anhel per l'Amor i la Veritat del CRIST van ser tan grans que van ser suficients per portar-me a descobrir la meva Eternitat. Aquest anhel que sorgia de les profunditats del Cor, de la Innocència i de la Puresa.

Avui el CRIST és entre vosaltres, aquest anhel es veu saciat, es veu reomplert de la presència de l'Amor, de la Plenitud. Així doncs la Rosa, que és símbol del Cor del CRIST és el meu regal per a tots vosaltres.

El camí de la Innocència, la Petita Via, són les que obren la vostra Profunditat. És a partir de la humilitat i la simplicitat que podeu perforar i arribar al més profund de la vostra Essència, al més profund de la vostra Veritat. En alliberant-vos de tot el que té a veure amb la superficialitat de la vida: el semblar, les pretensions, les opinions... això us manté en la superficialitat.

Així doncs i encara que sembli el contrari (recordeu que tot ha estat invertit aquí), és a partir de la vostra Simplicitat, de la Senzillesa, que la Profunditat pot començar a manifestar-se. Un cop les aigües de dalt estan calmes podeu submergir-vos i arribar al bell fons.

Aquesta Profunditat que us porta a experimentar el mateix Misteri de la vostra Veritat, de la Veritat de la Llum i de l'Amor. Prenem uns instants perquè rebeu la meva carícia d'Amor, la Rosa que us entrego al centre del vostre pit.

...Bany d'Amor amb l'Estrella Profunditat...

Acollir el CRIST, en Unitat i en Veritat és avui una Gràcia, i el regal de la vostra Eternitat. Tota la vostra gana serà saciada per la presència del Foc, per la presència de la Revelació en vosaltres. Recordeu que aquest anhel pel CRIST provenint de les profunditats del vostre Cor, pur i innocent, humil i simple, us portarà davant de la vostra Veritat.

Les meves paraules avui us porten ben endins, endinsant-vos en el Misteri de la vostra pròpia Presència, de la vostra Gràcia. Us deixo doncs en presència de l'estimat, del CRIST-REI com jo el vaig sentir durant la meva encarnació. Ell ve a regnar, a fer justícia a dins vostre, a entregar-vos la vostra Eternitat.

Estimats fills tot el meu Amor és amb vosaltres. Confieu en la Petita Via que vosaltres porteu naturalment, espontàniament, entregant la vostra petita persona a la Llum, perquè el Mestre d'Amor pugui actuar i ser Un amb vosaltres. Jo restaré aquí ara també, durant aquest acolliment, per acompanyar-vos en la Gràcia i la Joia d'aquests moments.

Gràcies fills, la meva Rosa queda dins del vostre pit, oloreu la seva fragància. Fins ben aviat.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

viernes, 13 de diciembre de 2013

KRISHNAMURTI – 13 de desembre 2013

Bona tarda estimats germans, us saluda el vostre germà KRISHNAMURTI, també conegut més recentment com FRERE K. Jo sóc un Melchizedek de l'Aire i estic ben content d'estar avui entre vosaltres, de veure com el Foc es va encenent i cremant en el vostre Temple. Us vinc a aportar algunes reflexions sobre els temes que jo he desenvolupat, sobre la Llibertat, sobre l'Amor i sobre el que anomenaré la "Vostra Veritat".

En aquest final de cicle la informació arriba d'un costat a l'altre del vostre mon, informació tenint a veure amb la vida i la història coneguda a nivell de la personalitat. Per tant és molt fàcil en aquesta època escoltar, llegir, captar la veritat que pot ser l'experiència d'un altre persona. Una veritat que pot ser totalment certa, però que romandrà com un concepte, com una idea, si aquesta no és pas la vostra experiència.

Així doncs el que us vull transmetre amb aquest terme de la "Vostra Veritat" és que no hi ha ningú més que vosaltres que podeu descobrir quina és la "Vostra Veritat". I no es tracta d'una veritat de la personalitat, dels vostres judicis, de les vostres opinions, si no és la Veritat que la Llum restitueix en vosaltres. La Llum és una i tots formem part de la mateixa Veritat però cada consciència i expressió individual sosté una Vibració, una Veritat que li és pròpia. Així doncs aquesta és la Veritat que avui us animo a despertar, a manifestar a dins i a fora de vosaltres.

Com vaig dir a la meva última encarnació la Veritat és una Terra sense camins, significant per tant que la Veritat no es pot reduir a una idea o un concepte, doncs la Veritat està en el present, en l'aquí i l'ara, i no hi ha cap camí o regla concreta a seguir per poder-hi arribar. Així doncs us animo a anar al fons de la" Vostra Veritat". No una veritat que hagueu integrat com a pensament, sinó la "Vostra Veritat". Per això fa falta també desenvolupar la vostra seguretat, seguretat en la Llum que Sou, seguretat en l'Amor que Sou.

És a partir d'aquest moment on decidiu fer brillar la vostra pròpia Veritat, més enllà de qualsevol propietat, que la Llum es restituirà en totalitat en vosaltres. D'aquesta manera podreu expressar el vostre Amor, la vostra Gràcia, de la manera que us és pròpia, de la manera que és pròpia a la Llum i a la Unitat. D'aquesta manera trobareu la vostra Llibertat, la vostra Autonomia. Alguns us podeu preguntar com s'enllaça la Llibertat i l'Autonomia amb l'Acció de Gràcia, amb l'Abandó a la Llum. Precisament la Llibertat i l'Autonomia de la que us he parlat és la que atorga l'Eternitat, és la que atorga el vostre Passatge a l'altre riba, a l'altre costat.

Res és més important ara mateix en aquest moment on el vostre Temple rep la presència total de la Llum, de la Nova Aliança, la presència de tots els vostres germans, doncs que decidiu rebre i portar tota la vostra Llum, segons la "Vostra Veritat", segons la vostra Alegria.

Aquesta és la meva invitació avui, una invitació que va en el sentit de la vostra Autenticitat, de la vostra Realitat. Només acceptant i integrant el que la Llum té per a vosaltres ara mateix, és com podreu realment transcendir els estats intermitjos del mental, en quan a una recerca, en quan a una intenció de fer el bé, de ser agradable o desagradable. La Veritat no té res a veure amb aquests comportaments, la Veritat es sosté més enllà de totes aquestes justificacions. La Veritat es sosté per ella mateixa, i només integrant la Vostra Veritat, que avui us vinc a expressar, és com la llum restituirà la vostra Eternitat.

Estic molt content d'estar entre vosaltres aquesta setmana tan especial per a tots vosaltres. Rebeu una cordial salutació de tot el Conjunt dels Ancians aquí presents. Moltes gràcies i us deixo en la presència dels pròxims intervenents.

Disfruteu, passeu-ho bé i llenceu-vos, confieu, assegureu-vos en la Vostra Veritat, la Veritat que l'Eternitat us aporta a cada un de vosaltres.

Moltes gràcies i bona tarda.




Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

jueves, 12 de diciembre de 2013

AA. RAPHAËL – 12 de desembre 2013

Jo sóc l' AA. RAPHAËL, Arcàngel del Passatge i Arcàngel de la Curació. Estimades ànimes en encarnació, avui i en el sí d'aquesta Radiació Arcangèlica us vinc a aportar la meva Vibració i el meu Amor. El meu rol com a Arcàngel del Passatge us permet a dins vostre activar i fluidificar el moviment de l'energia en la vostra columna vertebral a travès del que s'ha anomenat els Tres Focs (Sacre, Cor, Corona). El meu Passatge ve a ajudar al Retornament de l' AA. URIËL. El meu Passatge senta les bases de l'Obra al Blanc, facilitant així el treball al CRIST.

La malaltia i el sofriment experimentat en aquest mon son el resultat de la separació, de la limitació. Tot desequilibri, tota alteració portant a una disfunció més o menys parcial del vostre Foc Etern, és i serà sempre en relació a la vostra distanciació de la Font que Sou. Per tant la meva acció avui va més enllà de qualsevol curació aplicada en un esquema d'acció i reacció.

La medecina com s'ha entès en aquesta civilització ha tractat sempre de reaccionar, de portar una solució a travès d'un esquema lògic d'acció i reacció. Aquest esquema a fet doncs servei en certs aspectes del desenvolupament de la vostra vida material, física, aquí a la Terra. Avui us proposo la Curació Total, la curació de la vostra ànima, permeten deslligar-la de les cadenes i les contingències d'aquesta matèria. Permeten a la vostra ànima de prendre el vol cap a l'Esperit, cap a la vostra Essència, que mai ha estat i mai podrà ser tocada en el seu Foc. Així doncs en aquest Retorn de la Llum, en aquest Retorn del CRIST, la Curació Total de la vostra ànima segueix el procès, passant per diverses etapes que han estat també anomenades en el Xoc(Xoc de la humanitat), passant de la negació fins a l'acceptació.

És en aquesta acceptació del que el vostre Cor, del que la vostra consciència demana fer; un canvi, un Passatge. Fa falta doncs que accepteu totalment l'esdevenir de la vostra consciència. La meva presència és aquí per acompanyar-vos en tots aquests passatges, facilitant a la vostra personalitat el treball de deslligar-vos de les pors i de les resistències. Per tant avui us recordo que qualsevol que sigui el Passatge o el moment on us veieu abocats al que per vosaltres és per l'instant el buit o el desconegut, feu crida a la meva radiació, doncs us ajudarà a fer el Passatge de forma suau, amortiguant i permetent-vos d'entrar amb tot l'Amor i tota la Pau al vostre nou estat.

Avui sóc aquí també principalment per afavorir en vosaltres el Passatge de l'Ego al Cor, el Passatge del 3r chakra arribant al punt OD de la Porta Estreta, arribant al vostre chakra del Cor i al vostre punt ER, on la Llum irradia el seu esplendor. Ara us proposo uns moments d'acolliment de la meva vibració, en afavorint el Passatge de l'Ego al Cor.

...Passatge de l'AA. RAPHAËL de l'Ego al Cor...

Estimats Fills de la Llei de l'Un, la Gràcia arriba a vosaltres, l'Amor desborda en vosaltres un cop l'acceptació en la profunditat del vostre Cor obre la porta a l'Eternitat. Així doncs i des del Conjunt dels Arcàngels us donem la nostra benedicció. Estem tots més que mai presents en aquest moment de la Translació Dimensional. Gràcies Fills de l'Un, us deixo en presència de l'AA. MIKAËL. Rebeu tota la Pau i tot l'Amor del vostre estimat.

Gràcies.


Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

SÉRÉTI – 12 de desembre 2013

Jo sóc SÉRÉTI, Guia Blau de Sirius. Jo sóc un Regent d'aquest sector de l'Univers. Avui vinc acompanyat dels meus companys Regents, i Mestres Creadors. El nostre paper és el de vincular l'impuls del Cor de LA FONT, transmetre'l i fer-lo arribar cap a les dimensions més properes al vostre estat actual.

Avui venim el Col·lectiu de consciències pertanyents al Sistema Estel·lar de Sirius de forma conjunta a fusionar amb vosaltres, amb la Terra, a fi d'actualitzar i permetre a la Merkabah Col·lectiva de reviure la Unitat, a travès de tots els Conjunts i Assemblees i de les diferents Presències dels Sistemes Estel·lars. Això ha estat exemplificat fa ben poc per la fusió en vosaltres de la presència dels 24 Ancians. Així doncs avui també en presència de la Mare Divina, MARIA, i el Conjunt dels ELOHIM i Éssers Creadors venim a portar en totalitat la vibració de Sirius, del Mantell Blau de la Gràcia, la Vibració del Cor de la Terra que és la vibració de Sirius.

En un primer instant us demano uns minuts d'acolliment del Mantell Blau.

...Acolliment del Mantell Blau de Sirius...

Durant el període que us vaig donar, de 2005 a 2012, la Terra i el Sol han estat alliberats. La vibració del nucli de la Terra va començar a emetre el que ha estat conegut com l'Ona de Vida a principis del vostre any 2012, obrint el ventall d'experiències de la vostra consciència. A partir d'ençà, cadascú de vosaltres s'ha obert amb més o menys facilitat, amb més o menys gràcia a la vostra Consciència Galàctica, heu pogut integrar en vosaltres la presència del vostres Llinatges Estel·lars.

Avui ens trobem davant, i com ha estat dit pels qui us acompanyen, pels Ancians, davant d'aquesta arribada total del Foc, del vostre Cos d'Eternitat, que s'ha estat apropant a poc a poc al llarg de tots aquests anys. El vostre Cos Etern de Foc, exemplificat pel CRIST que retorna ara, és el moment on tots els processos que han estat viscuts al llarg d'aquests anys arriben a la seva culminació, obrint la porta a l'Eternitat, a la Veritat del que Sou.

El nostre paper és de fer arribar l'impuls del Cor de LA FONT, a travès de la nostra acció en els Sistemes Solars i en parts concretes d'una Galàxia, sigui l'espai que sigui, nosaltres retornem la vibració unitària, apropant cada sistema solar a LA FONT, en mesura de la seva evolució, en mesura de la seva capacitat, per recuperar el seu estat unitari.

Els processos que han estat descrits al llarg d'aquests anys veuen la seva aparició cada cop més reduïda en l'espai-temps. És a dir, gràcies al treball de la sembra de la Llum, gràcies al treball d'acolliment de la Llum Vibral, la sincronització i la simultaneïtat de tots els processos descrits es presenta de la forma més fàcil i lleugera possible. Com bé sabeu els Senyals del Cel són els indicadors de que el procès final d'Ascensió arriba a la seva culminació. L'última senyal si ho podem dir així serà el planeta Hercolubus ben visible als vostres ulls. Això indicarà el moment de MARIA per fer el seu anunci. Anunciació de l'Eternitat, anunciació de la Veritat.

Així en aquest temps del vostre temps, es veuran de forma ràpida produir-se aquests canvis observables al vostre exterior. Pel que fa al vostre interior, i com bé sabeu és on sempre hem insistit, tot és aquí, tot és aquí en vosaltres. Vosaltres escollireu a quin nivell us entregueu a la Llum. Nosaltres no podem fer més que convidar-vos des d'ara mateix a Celebrar, a entregar tota la Llum que Sou. No hi ha res a esperar doncs com ha estat dit qualsevol espera us allunya de vosaltres, us allunya de la Gràcia i de la Veritat que no pot estar a un altre lloc que no sigui l'aquí i l'ara. Com el Comandant dels Ancians va dir ja fa un parell d'anys, tot és acomplert, i així és en Veritat. En la vostra dimensió, el Temps Lineal que coneixeu es sincronitza, es va deixant endur pel Temps Galàctic arribant de forma brutal a dissoldre l'espai-temps limitat.

Acollim per una segona vegada en presència de MARIA el Mantell Blau de la Gràcia.

...Acolliment del Mantell Blau de Sirius...

Així com nosaltres portem l'impuls del Cor de LA FONT fins a les dimensions més properes a la vostra, el vostre paper ara com a transmissors de la Llum provenint de la cinquena dimensió i més enllà és la vostra feina, si ho podem dir així. Un treball que us demana la vostra Alegria, la vostra Joia i el vostre Foc. Ara mateix no hi ha cap impediment perquè reconnecteu totalment amb la vostra Consciència Galàctica, amb les vostres Famílies Estel·lars que son ara aquí presents per a cadascú de vosaltres. Només interiorment, a travès del vostre Cor, és la manera d'obrir la porta a les vostres Famílies Estel·lars, als vostres Llinatges, a l'Essència Crística que Sou, a LA FONT, a l'Absolut.

Com a Consciència a càrrec del retorn d'aquest Sistema Solar, treballant pel seu retorn i reconnexió amb la Llum, el nostre impuls és ara més que mai present, permeten al Sol de rebre els codis, les últimes vibracions perquè es desencadeni la Resurrecció.

La Nova Aliança que ha estat presentada per MIKAÉL fa unes setmanes és doncs en aquest període en plena implantació, en plena restitució, a dins vostre, al vostre pit. Des del nostre punt de vista no podem més que convidar-vos a celebrar interiorment i exteriorment allà on es produeixi el Retorn del CRIST, el Retorn de l'Eternitat. Són temps llargament preparats per cadascú de vosaltres, així doncs no deixeu el dubte, no deixeu cap límit impedir el que el vostre Cor us demana.

Acollim per una tercera vegada el Mantell Blau de Sirius, la vibració del Cor Cristal·lí de la Terra.

...Acolliment del Mantell Blau de Sirius...

La Veritat del que Sou veurà la dissolució de la vostra petita història; de la història una mica més llarga d'aquesta Terra dissoldre's totalment en l'Eternitat.

Jo sóc SÉRÉTI, Guia Blau de Sirius, acompanyat pel Conjunt de Consciències del Sistema Estel·lar de Sirius. Gràcies en nom de la Confederació Intergalàctica dels Mons Lliures, més que mai presents al vostre Cel, aproximant-se inexorablement dels llocs on fins ara no havien estat tan visibles. Us enviem tot l'Amor i tota la Gràcia des del Cor de Sirius.

Que la Pau, l'Amor i la Gràcia siguin l'estendard de la vostra Resurrecció.

Gràcies.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

O.M. AÏVANHOV – 8 de desembre 2013 “El Verb Creador i la Gràcia en Acció”

Estimats amics i germans, rebeu una salutació, una abraçada d' O.M. AÏVANHOV. Avui estic amb vosaltres en aquesta jornada on tractem el tema del Verb Creador i la Gràcia en Acció. Vinc a aportar-vos alguns elements i algunes reflexions sobre aquest tema, a fi que si és possible d'aportar algunes aclaracions puguem posar Llum a certs dubtes i confusions.

El Verb Creador demana la totalitat de la vostra consciència, no es pot anar a mitges amb el Foc, amb el Verb, amb la Paraula. Al llarg d'aquests mil·lenis de falsificació la personalitat mateixa ha creat la seva realitat de separació, de conflicte, competició. Això òbviament està creat i mantingut per la consciència col·lectiva com sabeu.

Per tant i primer de tot l'home és el creador de la seva realitat. És el total responsable de cada pensament de cada acció, de cada projecció. Per tant el Verb Creador està un esglaó més alt que aquesta creació podem dir causant de sofriment. 

El Verb Creador s'origina en LA FONT, per tant només la Unitat, l'Eternitat poden ser el sosté del Verb Creador. El Verb Creador és el poder innat, natural de cada consciència, lliure o no. 

Per tant per poder participar del Verb Creador certes etapes, certs processos han de ser viscuts en la consciència. L'Obra al Blanc ha d'estar en funcionament, tampoc pot restar cap por. Tot i que sempre les pors passen per processos d'eliminació, en aquest moment vosaltres sabeu que quan experimenteu de nou aquella por, és l'ultima ocasió, és la vostra ocasió d' actualitzar aquest punt de vista, aquest judici, aquesta reacció, davant del que sigui, de la situació que sigui.

Per tant el Verb Creador requereix un Abandó a la Intel·ligència de la Llum, a la Veritat que es revela a dins vostre, en forma de paraules, de vibracions. El Verb Creador realment un cop en funcionament és la Gràcia en Acció. És el procès Etern de la Gràcia en la seva dansa. Per tant la Gràcia en acció és el que un experimenta quan està totalment abandonat a la Intel·ligència de la Llum, quan un està reconnectat a la seva Eternitat. Activat el Chakra del Cor i sobretot els punts del coll i els llavis, els punts IM i IS que corresponen a l'activació d'aquest potencial del Verb Creador. La Gràcia en Acció sempre es resumirà en la Pau, la Gràcia en Acció sempre es resumirà en més Gràcia. Doncs que pot venir a pertorbar la consciència un cop aquesta està alliberada d'ella mateixa, unificada a LA FONT, expressant i irradiant la Llum espontàniament, sense cap esforç, sense cap voluntat, més enllà dels límits de la consciència.

La Gràcia en acció no demana de vosaltres cap voluntat concreta, cap esforç. L' acció que ve de la Gràcia és natural, espontània, directa, neta. No depèn de cap circumstància ni s'origina en la consciència dual com a reacció d'una por, o un sentiment, o judici fos el que fos. És una acció que s'origina del Cor, de l'Amor. Per tant i com hem repetit, l'acceptació total de vosaltres, en tot el que sou és imprescindible per il·luminar el mental i fer-lo sortir de les tenebres, que son tot el mar de pensaments i egregors duals.

Aquesta és una invitació a entrar de Ple en la Gràcia, en aquests dies de Joia i Celebració de l'Eternitat. La Gràcia ara és oferta de forma abundant. Aquest és el banquet que recordava l'altre dia l'Estrella HILDEGARDE ( Estrella Repulsió).

El Verb és natural i espontani, és la Veritat en cada moment: la pronunciació del Foc. Gràcies germans per la vostra atenció, per la vostra participació en la Gràcia.


...Us convido a un bany de Gràcia i de Foc....


Una abraçada a tots i fins ben aviat!



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

viernes, 6 de diciembre de 2013

HILDEGARDE DE BINGEN – 5 de desembre 2013

Jo sóc HILDEGARDE DE BINGEN, sóc l'Estrella de MARIA que porta la Virtut de la Repulsió. Com heu notat aquests dies la meva Presència és entre vosaltres, portant-vos el Cant de la Joia i del Foc del CRIST. El meu Foc també ve a acompanyar-vos aquests dies en la dissolució en el Foc de la Veritat, de l'Èxtasi, de l'Eternitat.

Repulsió del que no Sou, de l'efímer, de la separació. Repulsió que no és una negació, sinó una integració en la Llum que Sou. Estimats fills i filles, avui vinc acompanyada amb la Mare Divina MARIA, aquests dies on l'Obra al Blanc es manifesta en el vostre Cel. Dia a dia la Llum Blanca envairà el vostre Cel vessant el Foc de la Vida i la Plenitud.

El CRIST ha arribat entre vosaltres, després de diverses aproximacions. Doncs per tres cops es truca a la porta, per tres cops us heu presentat davant la porta i heu hagut de respondre: Sí, jo sóc el teu amic.

La meva presència en l'Alegria i el Cant de l'Èxtasi i de la Joia és per celebrar la tornada del CRIST, per celebrar la Veritat de la vostra Eternitat, de la vostra Pau.


... Escoltem junts el Cant del Cel...


La Simplicitat, la Puresa, la Transparència del vostre Cor permeten al CRIST incendiar el vostre Temple. Permeten a MARIA i a MIKAËL instal·lar la Nova Aliança.

L'Harmonia del Cel i les Melodies Sagrades son les que sostenen la Creació. Ara que torneu a vibrar en l'Eternitat comprendreu com n'és de difícil seguir endavant quan un no està connectat a l'Harmonia del Cel, al Cant de l'Eternitat. És el Verb Creador el que sosté la Creació.

Escolteu fills la Veritat que es Revela. Els lligams amb l'efímer son cremats per l'Amor, alliberant-vos de totes les cadenes del sofriment. El CRIST torna triomfant allà on està la Simplicitat i la Humiltat, allà on està l'Abandó a la Llum, allà on està la Tensió cap a la Llum.

Qui tingui gana que vingui al Banquet del Cel perquè aquest és el moment. Qui tingui set i gana d'aquest Banquet serà saciat per l'Eternitat.

Gràcies a tots fills i filles en humanitat. Gràcies a tots vosaltres Focs Eterns que brilleu en aquesta Terra. El Cant de l'Èxtasi i de l'Alegria, el Cant del Cel, us envaeix i us acompanya cap al vostre estat de Shantinilaya, cap a la Dolçor i el Foc del CRIST.

Estic entre vosaltres.

Sigueu beneïts, fins ben aviat.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un