domingo, 15 de diciembre de 2013

SRI AUROBINDO – 14 de desembre 2013

Estimats germans, jo sóc SRI AUROBINDO. Avui vinc com a representant en cap de la Consciència de les Àguiles d'Altaïr, avui vinc a demanda, a demanda de la vostra Mare Divina. Com un cavaller que presenta la seva dama per acollir en aquest espai la presència de MARIA.

Aquesta dona que jo he descrit en la Revelació. Aquesta dona vestida del Sol, amb la Lluna sota els seus peus, amb la Corona de 12 Estrelles. Aquesta dona que jo us he descrit és la presència triomfant de la vostra Mare Divina. La Lluna sota els seus peus significa que ella ha vençut totes les energies de control, de limitació que han oprimit principalment l'energia femenina en el vostre mon. Ella porta la Corona de 12 Estrelles, Ella ve amb totes les seves Virtuts, representant també les 12 noves Claus Freqüencials, els 12 Arcàngels que sostenen la Creació més enllà de la 3a dimensió.

MARIA ve doncs a instal·lar en la columna central el seu Pilar. Pilar que reuneix els que ja han estat activats per MIKAËL i pel CRIST. La presència de MARIA al vostre Cel acompanyada de la Flota Marial s'apropa el més possible de la superfície terrestre. Estigueu doncs atents als senyals que personalment us arribaran del vostre Cel i del Cel d'aquesta Terra, cridant-vos des de ara mateix a reunir-vos amb la vostra filiació, amb la vostra Família Estel·lar. Aquesta crida es farà de més en més potent a fi que tots els Fills de l'Un rebin el confort i l'Alegria de sentir la presència de tota la Família Galàctica.

De la mateixa manera la Nova Jerusalem, aquest Vaixell de Llum és aquí per segellar la vostra Eternitat. Aquest Vaixell que ve cíclicament a la Terra, aquesta vegada per alliberar-la definitivament del seu tancament.

Des del Col·lectiu de Consciències d'Altaïr us agraïm i us felicitem per la vostra Alegria, per la vostra Celebració de la tornada de l'Estimat. Us dono tot el meu Amor, tota la meva Llum Blava, acompanyant doncs a MARIA i a tots vosaltres en la instal·lació i elevació de la Nova Aliança.

Gràcies amics i germans per aquest treball de Glorificació a la Unitat, al Pare, a LA FONT. Entoneu els Càntics de Glòria! Entoneu els Càntics de Gràcia! Doncs el CRIST és aquí. De nou us agraïm i us desitgem una bona instal·lació de la vostra Eternitat.

Gràcies.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario