lunes, 16 de diciembre de 2013

O.M. AÏVANHOV I AA. METATRON - 16 de desembre 2013

Estimats germans us saluda O.M AÏVANHOV, rebeu una calorosa abraçada de part del Comandant dels Ancians i de tot el conjunt dels Melchizedek. Hem acomplert una setmana important pel que fa al descens de la Llum. Descens de la Llum en vosaltres, descens de la Llum en el Col·lectiu de l'Un, encarnat i present en aquests moments tan excitants a la Terra.

Nombroses presències han participat aquests dies, des dels meus companys passant per les Estrelles, els Arcàngels i principalment per la presència del CRIST i també de MARIA venint aquests dies a encendre i a sembrar la Nova Aliança que ara vibra en plena potència. El CRIST és el Foc Etern, és el Foc que ve a consumir cada cop de forma més calenta, cada cop de forma més potent.

El CRIST que ha arribat al vostre Cor i en aquest Sistema Solar, acomplint un cert calendari astronòmic que veu la seva resolució en aquests temps. Avui és un dia especial pel que fa a l'activació dels Portals d'aquesta Terra. Com ha estat comunicat pels germans de la Intra-terra certs punts s'activen avui permetent l'entrada de les noves freqüències a nivell del Nucli Terrestre.

La presència del CRIST i les 12 noves freqüències o Claus Metatròniques han estat donades a certs de vosaltres ja fa unes setmanes, també la presència del CRIST per alguns de vosaltres ja fa unes setmanes que és aquí ben a prop a cada instant. Per tant avui senyalem aquesta arribada de les 12 Claus instal·lant-se a nivell de la Terra, a un nivell més col·lectiu i això serà més perceptible en tot el conjunt de grups d'ànimes que esteu treballant, bé més que treballant esteu celebrant, glorificant l'Obra de la Llum i la majestuositat de la Gràcia.

Avui vinc acompanyat de l'AA. METATRON que us oferirà un moment vibral per acollir en vosaltres aquestes noves Claus si encara no és el cas, i si és el cas fer-les vibrar, fent-les de més en més presents i activant cada codi, cada vibració.

Així doncs prenem uns instants per rebre la presència de l'AA.METATRON...

--------------------------------

...Ehieh Asher Ehieh...

Jo sóc l'AA. METATRON. Fills de l'Un, Fills de LA FONT, acolliu les 12 Claus Metatròniques que avui vinc a fer vibrar en vosaltres, que vinc a fer vibrar al Nucli de la Terra. Aquestes 12 freqüències representen la totalitat de la informació i codis que han de ser entregats per portar a terme l'establiment de la nova dimensió, per portar a terme l'Ascensió, sembrant i permeten els nous espais freqüencials de vida.

Així doncs ens disposem a fer vibrar les 12 Claus Metatròniques, acolliu en el centre del vostre Cor...


...Elevació vibratòria de les 12 Claus Metatròniques...


Aquest és el paquet freqüencial de les 12 Noves Claus. No hi busqueu cap definició, simplement integreu la vibració. Les portes son obertes a la Llum de LA FONT. El CRIST ve a finalitzar l'Obra al Blanc en paral·lel a l'arribada de les 12 Claus. Jo sóc l'AA.METATRON, fidel portador de la Llum de LA FONT als mons de la Creació.

Fills de l'Un, aneu en Pau, la meva presència vindrà a encendre el vostre Foc, a fer vibrar les 12 Noves Claus. Acolliu doncs la Llum Blanca que us aporto.


...Ehieh Asher Ehieh...

--------------------------------

Així doncs i com us ho acaba de dir l'Arcàngel que porta la Llum del Pare, de LA FONT, rebeu sense cap tipus de pregunta ni dubte la vibració que arriba de manera intensa, venint a obrir cada Porta en vosaltres. Podem veure com el treball que esteu fent està generant una gran Llum, està facilitant la nostra arribada a tots els germans, aixecant els vels que separaven el nostre contacte.

Així i com sempre últimament us diem moltes gràcies per la vostra celebració, per les vostres connexions cada cop més intenses i estables amb la Veritat que Sou, amb la Veritat que Som, i amb l'enllaç de la consciència de la humanitat amb la consciència Una que ve a ajuntar-se de nou, a fecundar aquesta meravellosa Terra, aquest planeta que recupera la seva sacralitat, mai l'ha perdut eh, però sí que ha passat un temps sota els llaços de l'opressió. Aquests dies el Cel s'omple de la Llum Blanca, s'omple de Foc, així que us acompanyem de ben aprop en aquest acolliment.

Ens retrobem ben aviat, una forta abraçada de Foc i una abraçada del CRIST, el CRIST que és la Llum en vosaltres. Fins ben aviat!




Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario