jueves, 12 de diciembre de 2013

O.M. AÏVANHOV – 8 de desembre 2013 “El Verb Creador i la Gràcia en Acció”

Estimats amics i germans, rebeu una salutació, una abraçada d' O.M. AÏVANHOV. Avui estic amb vosaltres en aquesta jornada on tractem el tema del Verb Creador i la Gràcia en Acció. Vinc a aportar-vos alguns elements i algunes reflexions sobre aquest tema, a fi que si és possible d'aportar algunes aclaracions puguem posar Llum a certs dubtes i confusions.

El Verb Creador demana la totalitat de la vostra consciència, no es pot anar a mitges amb el Foc, amb el Verb, amb la Paraula. Al llarg d'aquests mil·lenis de falsificació la personalitat mateixa ha creat la seva realitat de separació, de conflicte, competició. Això òbviament està creat i mantingut per la consciència col·lectiva com sabeu.

Per tant i primer de tot l'home és el creador de la seva realitat. És el total responsable de cada pensament de cada acció, de cada projecció. Per tant el Verb Creador està un esglaó més alt que aquesta creació podem dir causant de sofriment. 

El Verb Creador s'origina en LA FONT, per tant només la Unitat, l'Eternitat poden ser el sosté del Verb Creador. El Verb Creador és el poder innat, natural de cada consciència, lliure o no. 

Per tant per poder participar del Verb Creador certes etapes, certs processos han de ser viscuts en la consciència. L'Obra al Blanc ha d'estar en funcionament, tampoc pot restar cap por. Tot i que sempre les pors passen per processos d'eliminació, en aquest moment vosaltres sabeu que quan experimenteu de nou aquella por, és l'ultima ocasió, és la vostra ocasió d' actualitzar aquest punt de vista, aquest judici, aquesta reacció, davant del que sigui, de la situació que sigui.

Per tant el Verb Creador requereix un Abandó a la Intel·ligència de la Llum, a la Veritat que es revela a dins vostre, en forma de paraules, de vibracions. El Verb Creador realment un cop en funcionament és la Gràcia en Acció. És el procès Etern de la Gràcia en la seva dansa. Per tant la Gràcia en acció és el que un experimenta quan està totalment abandonat a la Intel·ligència de la Llum, quan un està reconnectat a la seva Eternitat. Activat el Chakra del Cor i sobretot els punts del coll i els llavis, els punts IM i IS que corresponen a l'activació d'aquest potencial del Verb Creador. La Gràcia en Acció sempre es resumirà en la Pau, la Gràcia en Acció sempre es resumirà en més Gràcia. Doncs que pot venir a pertorbar la consciència un cop aquesta està alliberada d'ella mateixa, unificada a LA FONT, expressant i irradiant la Llum espontàniament, sense cap esforç, sense cap voluntat, més enllà dels límits de la consciència.

La Gràcia en acció no demana de vosaltres cap voluntat concreta, cap esforç. L' acció que ve de la Gràcia és natural, espontània, directa, neta. No depèn de cap circumstància ni s'origina en la consciència dual com a reacció d'una por, o un sentiment, o judici fos el que fos. És una acció que s'origina del Cor, de l'Amor. Per tant i com hem repetit, l'acceptació total de vosaltres, en tot el que sou és imprescindible per il·luminar el mental i fer-lo sortir de les tenebres, que son tot el mar de pensaments i egregors duals.

Aquesta és una invitació a entrar de Ple en la Gràcia, en aquests dies de Joia i Celebració de l'Eternitat. La Gràcia ara és oferta de forma abundant. Aquest és el banquet que recordava l'altre dia l'Estrella HILDEGARDE ( Estrella Repulsió).

El Verb és natural i espontani, és la Veritat en cada moment: la pronunciació del Foc. Gràcies germans per la vostra atenció, per la vostra participació en la Gràcia.


...Us convido a un bany de Gràcia i de Foc....


Una abraçada a tots i fins ben aviat!



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario