martes, 31 de diciembre de 2013

O.M. AÏVANHOV - 31 de desembre 2013

Estimats amics, us saluda O.M. AÏVANHOV, rebeu tot el meu amor, totes les meves benediccions. Avui en aquest dia on acaba aquest calendari que utilitzeu, sóc aquí per encendre el Foc entre vosaltres, doncs la Llum no fa pas vacances eh? Qui voldria marxar de vacances quan està en Eterna Joia i Alegria, en la Unitat i la Gràcia Divina eh?

Com hem vist aquest any la Fraternitat Blanca, el Col·lectiu de l'Un s'ha dibuixat aquí a la Terra, apropant els germans, treballant a ple en l'arribada de LA FONT. L'aspecte Etern del Col·lectiu de l'Un s'ha unificat amb vosaltres, representants ara mateix de la Fraternitat aquí a la Terra. Encarnats, rebent i vibrant amb les Noves Freqüències, amb els 5 Nous Cossos a la freqüència de la 5a dimensió. Aquest és el treball que ara podem veure, s'ha acomplert i està en tren d'arribar al seu punt més festiu podem dir, això és a venir en aquestes properes setmanes.

Així doncs celebreu, reuniu i glorifiqueu la presència de l'Amor en vosaltres, la tornada del CRIST en vosaltres. La presència de tota la Fraternitat Blanca Universal i de tots els germans de la Confederació Intergalàctica son per celebrar amb vosaltres també,i be doncs és sabut que abans de poder portar la Terra al seu nou emplaçament les freqüències han de ser arrelades a la Terra, la Fraternitat de Llum ha de ser ressuscitada a la Terra. I aquest és el treball que ara mateix s'està completant a nivell col·lectiu en les diverses reunions i efusions que permeten i permetran de fer arribar totalment la presència dels Concilis de Llum entre vosaltres.

Aquesta és una feina que per molt de temps ha estat la més important a la Terra, s'ha pogut fer amb més o menys facilitat, però sempre s'ha intentat sigui quin sigui el col·lectiu a la Terra, si està lligat a la Llum Vibral, que aquest pugui ser un transmissor de les vibracions de la Fraternitat Blanca Galàctica, podent reconnectar i renovar els vells patrons i models energètics, en les Freqüències de Llum ascendents, en cicles d'evolució Divina cap al Tron.

Així que aprofitant aquesta excusa del vostre calendari us encoratgem a llançar-vos totalment al servei, totalment a l'acolliment de la Llum, descartant tot allò que us feia mirar enrere, dubtar en el pas. Doncs aquests son els temps a la donació, per la Llum i en la Llum, en l'Obra que s'acompleix més enllà de la vostra voluntat. Simplement amb la vostra Presència i Alegria, amb el vostre Cor Obert, tota la feina de la Llum i de la Fraternitat passa espontàniament a travès de vosaltres: a travès d'una mirada, d'un somriure, a travès de la vostra Presència de Foc, silenciosa, interna, es despleguen les forces de la Fraternitat actuant a nivells pot ser ara mateix incomprensibles per vosaltres. Però un cop feta l'experiència no queda dubte de la Unió i del treball conjunt que estem portant tots a terme.

Com s'ha observat i anunciat repetides vegades el Foc del Cel arriba amb més i més força, el Foc de la Terra segueix pujant en pressió. Per tant sigueu tranquils doncs de moment l'Obra de la Llum encara ha de completar certs aspectes a la Terra, no parlem pas de gaire temps de més, però què és el temps? Encara ens preguntem sobre el temps? Sobre el succés d'aquesta Transició? Transició evident pels qui l'estan vivint, Temps Dissolt pels qui estan en el CRIST, Temps Esgotat pels que estan en l'Eternitat.

Aquesta és la meva petita salutació, en començant aquesta etapa de retroballes i de celebració a dins de la Gran Família Universal, la Gran Família que reunida recupera el seu estat Etern, la Família que retorna a la Casa de nombroses Residències.

Rebeu tot el meu Amor i que la Gràcia del CRIST sigui present a cada instant, a cada inspiració.

Fins ben aviat germans, porteu-vos bé!



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

4 comentarios:

  1. <3 gracias mil veces Sijah corazón, y un excelente acabado en el primer día de 2014, gracias a ti también para sus acompañamientos, PAZ - AMOR - JOY para nosotros (todos) .. ! <3: *

    ResponderEliminar
  2. MUY AGRADECIDA HERMANO BELLO, LLENOS DE AMOR, ARMONÍA Y PROSPERIDAD.

    ResponderEliminar
  3. Hermano, Peace and Grace! All the strings of a great Network, a Unified Consciouness Grid, being connected! We are one, here and there, and beyond time! Thank you! Aní Maritumi!

    ResponderEliminar
  4. Gracias por amarnos tanto y ayudarnos en esta transición hacia la luz.

    ResponderEliminar