viernes, 13 de diciembre de 2013

KRISHNAMURTI – 13 de desembre 2013

Bona tarda estimats germans, us saluda el vostre germà KRISHNAMURTI, també conegut més recentment com FRERE K. Jo sóc un Melchizedek de l'Aire i estic ben content d'estar avui entre vosaltres, de veure com el Foc es va encenent i cremant en el vostre Temple. Us vinc a aportar algunes reflexions sobre els temes que jo he desenvolupat, sobre la Llibertat, sobre l'Amor i sobre el que anomenaré la "Vostra Veritat".

En aquest final de cicle la informació arriba d'un costat a l'altre del vostre mon, informació tenint a veure amb la vida i la història coneguda a nivell de la personalitat. Per tant és molt fàcil en aquesta època escoltar, llegir, captar la veritat que pot ser l'experiència d'un altre persona. Una veritat que pot ser totalment certa, però que romandrà com un concepte, com una idea, si aquesta no és pas la vostra experiència.

Així doncs el que us vull transmetre amb aquest terme de la "Vostra Veritat" és que no hi ha ningú més que vosaltres que podeu descobrir quina és la "Vostra Veritat". I no es tracta d'una veritat de la personalitat, dels vostres judicis, de les vostres opinions, si no és la Veritat que la Llum restitueix en vosaltres. La Llum és una i tots formem part de la mateixa Veritat però cada consciència i expressió individual sosté una Vibració, una Veritat que li és pròpia. Així doncs aquesta és la Veritat que avui us animo a despertar, a manifestar a dins i a fora de vosaltres.

Com vaig dir a la meva última encarnació la Veritat és una Terra sense camins, significant per tant que la Veritat no es pot reduir a una idea o un concepte, doncs la Veritat està en el present, en l'aquí i l'ara, i no hi ha cap camí o regla concreta a seguir per poder-hi arribar. Així doncs us animo a anar al fons de la" Vostra Veritat". No una veritat que hagueu integrat com a pensament, sinó la "Vostra Veritat". Per això fa falta també desenvolupar la vostra seguretat, seguretat en la Llum que Sou, seguretat en l'Amor que Sou.

És a partir d'aquest moment on decidiu fer brillar la vostra pròpia Veritat, més enllà de qualsevol propietat, que la Llum es restituirà en totalitat en vosaltres. D'aquesta manera podreu expressar el vostre Amor, la vostra Gràcia, de la manera que us és pròpia, de la manera que és pròpia a la Llum i a la Unitat. D'aquesta manera trobareu la vostra Llibertat, la vostra Autonomia. Alguns us podeu preguntar com s'enllaça la Llibertat i l'Autonomia amb l'Acció de Gràcia, amb l'Abandó a la Llum. Precisament la Llibertat i l'Autonomia de la que us he parlat és la que atorga l'Eternitat, és la que atorga el vostre Passatge a l'altre riba, a l'altre costat.

Res és més important ara mateix en aquest moment on el vostre Temple rep la presència total de la Llum, de la Nova Aliança, la presència de tots els vostres germans, doncs que decidiu rebre i portar tota la vostra Llum, segons la "Vostra Veritat", segons la vostra Alegria.

Aquesta és la meva invitació avui, una invitació que va en el sentit de la vostra Autenticitat, de la vostra Realitat. Només acceptant i integrant el que la Llum té per a vosaltres ara mateix, és com podreu realment transcendir els estats intermitjos del mental, en quan a una recerca, en quan a una intenció de fer el bé, de ser agradable o desagradable. La Veritat no té res a veure amb aquests comportaments, la Veritat es sosté més enllà de totes aquestes justificacions. La Veritat es sosté per ella mateixa, i només integrant la Vostra Veritat, que avui us vinc a expressar, és com la llum restituirà la vostra Eternitat.

Estic molt content d'estar entre vosaltres aquesta setmana tan especial per a tots vosaltres. Rebeu una cordial salutació de tot el Conjunt dels Ancians aquí presents. Moltes gràcies i us deixo en la presència dels pròxims intervenents.

Disfruteu, passeu-ho bé i llenceu-vos, confieu, assegureu-vos en la Vostra Veritat, la Veritat que l'Eternitat us aporta a cada un de vosaltres.

Moltes gràcies i bona tarda.




Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario