viernes, 6 de diciembre de 2013

HILDEGARDE DE BINGEN – 5 de desembre 2013

Jo sóc HILDEGARDE DE BINGEN, sóc l'Estrella de MARIA que porta la Virtut de la Repulsió. Com heu notat aquests dies la meva Presència és entre vosaltres, portant-vos el Cant de la Joia i del Foc del CRIST. El meu Foc també ve a acompanyar-vos aquests dies en la dissolució en el Foc de la Veritat, de l'Èxtasi, de l'Eternitat.

Repulsió del que no Sou, de l'efímer, de la separació. Repulsió que no és una negació, sinó una integració en la Llum que Sou. Estimats fills i filles, avui vinc acompanyada amb la Mare Divina MARIA, aquests dies on l'Obra al Blanc es manifesta en el vostre Cel. Dia a dia la Llum Blanca envairà el vostre Cel vessant el Foc de la Vida i la Plenitud.

El CRIST ha arribat entre vosaltres, després de diverses aproximacions. Doncs per tres cops es truca a la porta, per tres cops us heu presentat davant la porta i heu hagut de respondre: Sí, jo sóc el teu amic.

La meva presència en l'Alegria i el Cant de l'Èxtasi i de la Joia és per celebrar la tornada del CRIST, per celebrar la Veritat de la vostra Eternitat, de la vostra Pau.


... Escoltem junts el Cant del Cel...


La Simplicitat, la Puresa, la Transparència del vostre Cor permeten al CRIST incendiar el vostre Temple. Permeten a MARIA i a MIKAËL instal·lar la Nova Aliança.

L'Harmonia del Cel i les Melodies Sagrades son les que sostenen la Creació. Ara que torneu a vibrar en l'Eternitat comprendreu com n'és de difícil seguir endavant quan un no està connectat a l'Harmonia del Cel, al Cant de l'Eternitat. És el Verb Creador el que sosté la Creació.

Escolteu fills la Veritat que es Revela. Els lligams amb l'efímer son cremats per l'Amor, alliberant-vos de totes les cadenes del sofriment. El CRIST torna triomfant allà on està la Simplicitat i la Humiltat, allà on està l'Abandó a la Llum, allà on està la Tensió cap a la Llum.

Qui tingui gana que vingui al Banquet del Cel perquè aquest és el moment. Qui tingui set i gana d'aquest Banquet serà saciat per l'Eternitat.

Gràcies a tots fills i filles en humanitat. Gràcies a tots vosaltres Focs Eterns que brilleu en aquesta Terra. El Cant de l'Èxtasi i de l'Alegria, el Cant del Cel, us envaeix i us acompanya cap al vostre estat de Shantinilaya, cap a la Dolçor i el Foc del CRIST.

Estic entre vosaltres.

Sigueu beneïts, fins ben aviat.



Transmès per Sijah Sirius del Col·lectiu de l'Un

No hay comentarios:

Publicar un comentario