viernes, 28 de junio de 2013

MARIA, la Mare Divina - 27 de juny 2013


Jo sóc Maria, Reina dels Cels i de la Terra. Estimats fills i filles, estimats germans i germanes, estimats en el Cor de l'Un. Avui de nou en Presència, en aquesta Reunió, cada cop més nombrosos, cada cop més entregats, cada cop més oberts. El vostre Cor és una Flama, la Flama de l'Un.

Avui és un dia molt especial en el qual, els germans d'aquí i d'allà, som units en un sol Propòsit, en un sol Cor, en una sola Vibració. Avui fills meus, donem un pas de gegant, amb l'anunciació i l'obertura d'aquest període que comença avui, i en aquest més de Juliol, que us conduirà fins a finals del vostre mes d'octubre. Aquests mesos on tot s'intensifica, on tot l'anunciat cobra manifestació en la vostra dimensió, en la dimensió interna del vostre Cor, igual en tots els nivells, observables i no observables de moment.

Aquests mesos que us conduïran fins a la presentació de l'Estrella que Anuncia l'Estrella. Com veu poder captar, en els meus anteriors missatges, quan més pròxima l'aparició d'aquesta Estrella que anuncia l'Estrella, i l' Estrella: Hercolubus; quan més properes siguin aquestes dues aparicions, senyal de que el camí és planer, en Pau i Alegria.

Així és doncs, avui estic aquí principalment, per participar, col·lectivament, en el Cor de l'Un, amb tots els germans i germanes galàctics, fills de la Llei de l'Un. Participant en aquesta Ascenció Planetaria, ara sí, prenent realitat en el vostre pla, i en tots els nivells. El Cor de la Terra comença a bategar freqüències molt ràpides i potents. La seva expansió és imminent. Igual per les últimes capes del que queda que rodegen a la Terra, grans perturbacions i canvis estan succeïnt, sempre en la guia de tots els germans, i en el Verb del Pare, de la Font Una. Permetent a la Llum penetrar, obrint el Cel, obrint el Cel als Carros de Foc.

Així doncs avui m'apropo principalment, a fer comunió en vosaltres, en aquesta Elevació, en aquesta obertura de les Portes. Portes Sagrades de la Terra. Així doncs acollim l'obertura de les Portes, acollim la Llum i la Dissolució en el Cor de l'Un.

(Dissolució)

Acolliu fills el tambor de la Terra, el tambor del vostre Cor. Les trompetes que sonen i ressonen al Cel, arribant a la Terra, anunciant la Glòria, la Glòria de l' Eternitat, la Pau i la Joia de l' Unitat. La reconexió a les Esferes de l' Eternitat. A la Gràcia més gran possible. El Verb entra a formar part del que Sou, d'aquest Espai relligat al Verb original creador. Son moments intensos, intensos a dins i a fora, intensos en el Cor de l'Un.

Poques paraules s'aproximen ara mateix, als nivells on la Terra està arribant i vosaltres esteu arribant. El Llenguatge Vibral, el Verb original, cada cop es farà més lloc, en la vostra paraula, en el vostre Cor. La vostra manifestació serà l'armonïa de les Esferes, serà la melodia de l'Univers, en una única versió.

Tal és la festa, tal es la celebració, els germans de l'Intraterra us saluden i us acullen obrint les seves Portes. Grans salts d'Alegria i Joia us son transmesos des dels vostres germans de l'Intraterra. Així mateix tota la Confederació de Llum Unitària, està aquí celebrant, present, en el Cor de l'Un, participant cada cop més d'aquesta Reconexió, d'aquest Reconeixement. Aquest Reconeixement on cap part és separada, on tota part és Reconeguda com a integrant de l'Unitat. L'Unitat integrada en l'Absolut que sou, us permet manifestar la Joia, l'Alegria i la Serenitat, la Neutralitat, la Sobrietat, en aquesta dissolució del Cor.

Aquesta Transparència que traspassa als vostres germans aquí a la Terra, germans que son molt atents ara mateix al vostre estat de Vibració. La vostra labor, d'acompanyament, és ara crucial en tots els sentits del terme, i a tots els nivells que pogueu manifestar. Tant en la transmissió en missatges, de tots els vostres Llinatges i dels germans en la Llum, com en la transmissió descendent, i no hi veièu cap superioritat, simplement com a Canals de Llum que ha estat més purificada, o menys mesclada amb els dubtes i la dualitat d'aquest món.

Així doncs, els vostres germans estan molt atents a la vostra Vibració. No heu de plantejar-vos cap actuació amb el vostre mental, doncs tot està donat per la Llum.

Els apropaments i els allunyaments que es produïran a partir d'ara, seran fets de la forma més natural. De la mateixa manera, la intensitat de la Llum penetrant a través del vostre Cel, a través de la vostra Terra, farà grans retornaments, grans girs i canvis en els germans, que per un motiu o altre han esperat fins ara a revel·lar-se ells mateixos en la Veritat.

Així doncs, sigueu acompanyants, com nosaltres som acompanyants. Que els vaivens que podreu observar en el que vosaltres anomeneu la dualitat: el bé i el mal, o el positiu i el negatiu; no els hi doneu crèdit, sinó acompanyeu els germans en l' Unitat, germans que viuran grans canvis en ells. No dubteu que ells també son acompanyats pel Pare i la Mare Divins, tal com ho sou vosaltres.

L' aparença d'aquest món cau, l'aparença d'aquest món està en procès màxim de dissolució. Acollim aquesta dissolució en l'Amor, en la visió del Cor, on tota aparent destrucció es converteix en una alliberació, en una alegria. Acollim doncs aquesta dissolució a nivell del Cor de la Terra, i a nivell el vostre Cor. Gràcies.

(Dissolució)

Aquests son moments de total Trascendència, de total Alliberació. Alliberació en torrents d'Aigua, torrents de llàgrimes, torrents de Redempció. L'hora de la Redempció ha arribat, l'hora de la Jerusalem Celestial ha arribat, l'hora en què s'aproxima la Gran Festa al Cel - de totes les naus, de totes les llums, de tots els germans, de tots els racons, de totes les estrelles - és aquí, com podeu observar en les manifestacions cada cop més impresionants, dels vostres germans Vegalians, Arcturians, Pleyadians, de les Naus Mare, dels grans vaixells que som nosaltres, Vaixells de Llum.

Acolliu-nos cada cop més a dins vostre. Cada cop allunyeu-vos més de tot el que és informació externa, en la mesura de les vostres possibilitats, i en el vostre temps determinat. Reentreu cada cop més en la Guia Interna, en la Guia del Cor. Doncs sabeu bé que en un moment donat serà l'únic que podreu escoltar. Quan abans conecteu directament amb nosaltres, no per la vostra voluntat, sinó per la vostra gràcia en l'Abandó, Abandó en la Llum, Abandó del Si també. Perquè en el moment que abanadoneu el Si, i totes les seves voluntats de Llum, nosaltres serem aquí en total Transparència.

Així doncs és moment fills d'entrar cada cop més en la Guia Interna, en el vostre Cor. Quan abans ho feu, amb més facilitat, amb més Gràcia, confiança i armonia es resoldran aquests mesos. Mesos de la Revel·lació, com sabeu, mesos de la manifestació. Manifestacions increïbles i belles dels Elements que s'integren a l' Éter, al centre de la creu, al centre de la vostra creu al vostre Pit, al vostre punt ER de la Corona, activant el 13é cos. La Merkaba Interdimensional, la vostra Merkaba, està totalment oberta i preparada pel Gran Vol. El Gran Vol de la Terra, el Gran Vol dels vostres Cors, sorgint les ales a la vostra espatlla.

És una gran Gràcia per la Terra i tots vosaltres, tal com es presenten els últims moments de l'Ascenció. Moments sincrònics on es solapen tots els esdeveniments anunciats. On s'integren totes les vibracions, les noves Claus Freqüencials, en el centre del vostre Cor de l'Un.

El moment en que l'Estrella que anuncia l'Estrella sigui vista per tots, anunciarà el moment de la ressolució a la Terra dels últims lligaments a nivell de les capes aïllants, i dels punts terrestres que alliberaràn el Cor de la Terra a través d'ells. Punts neuràlgics com sabeu, importants, representats a nivell dels volcans i també per l'activitat més concreta i intensa dels vostres germans de Llum.

Els moments seran molt ràpits, molt intensos. En el qual el vostre recolliment serà màxim, la vostra Unitat d'expresió de l'Eternitat i del Crist serà màxima. Permetent una Reconexió total.

Les trompetes sonaran amb força, enllaçant ben aviat amb els moments tan anunciats i tan esperats del meu Anunci, per resoldre finalment aquesta Ascenció, en l' extasi i l'intasi. En els moments que sereu recollits al Cor Intern de la Terra, obrint-se a la seva Eternitat.

Avui sóc aquí, en nom d'Unificadora de tots els conclaus que hi han hagut, de tots els vostres germans, en presència també de les rondes dels Arcàngels, i de l'Arcàngel Mikaël, no separant-se més del que Sou ni d'aquesta Terra.

Així doncs acollim, per una tercera vegada aquesta dissolució en el Cor de l'Un, en el Cor de Crist, Ki-ris-ti, en el Foc de l'Arcàngel Mikael. Acollim en la Gràcia.

(Dissolució)

Els moments son a la Redempció, i a l'entrega total de la vostra petita persona, d'aquest sac, i de l'Ànima al Pare. Els moments son a la Vibració intensa, als tremolors, a la vibració que parcutirà els vostres cossos, i a la Terra, produïnt intenses modificacions. Deixeu succeïr aquests tremolors, entregue-vos al què la Llum us digui en aquests dies, entregue-vos en el silenci, en la calma, en el repòs. Privilegieu els vostres moments d'entrega i de calma per poder escoltar bé el que és a dir, al vostre Canal Marial, per tots els que us acompanyen. Doncs tot el que heu de fer i seguir és aquí en vosaltres.

L' intensitat s'intensifica fills. Intensitat de l'Amor, de l'Amor Diví i de l'Amor de l'Un, de l'Amor del Crist. Fent-vos entrar en una dansa, una dansa de Foc, un ball en el que el vostre cos de Llum, el vostre cos de Foc, vestit d'Eternitat, es fusionarà, i prendrà total Presència Aquí i Ara.

Com sabeu, jo no m'allunyo de ningú de vosaltres fills. Totes les Estrelles i servidores del Cor de Maria son aquí amb vosaltres, aportant les seves particularitats en la vibració del Cor de Maria. Ma Ananda Moyi i Gemma Galgani, són aquí també, fen reposar el Mantell Blau de la Gràcia, recobrint-vos de la Gràcia, recobrint-vos de l'Amor, recobrint-vos del Crist. Rebeu-lo en tot honor i en tota glòria, ara sí pels segles dels segles. En la Nova Jerusalem, Àishalém, Àishalém, Isskýlién, Ki-ris- ti.

Deixeu parlar el vostre Cor i escoltareu la Vibració de l'Un, la Vibració del Llenguatge Vibral.

Donem i doneu gràcies al Col·lectiu dels infants de la Llei de l'Un, que som tots, ara reunits, ara retrobats i reconeguts, per fi, en fi, sense cap més judici ni cap separació.

La vostra Mare Divina us acull com sempre, i de nou, “Nous”, en la vibració pura del Cor de la Mare. Tots els germans Sirians estem aquí; germans felins, dofins, canins, s'us apropen en tota majestat.

Jo sóc Maria. Gràcia Plena, Gràcia al vostre Cor. Gràcia i gràcies a vosaltres fills.

Jo sóc Maria Reina dels Cels i de la Terra, units en Un, doncs ara el Cel i la Terra no fan més que Un, i aquest Un és el Cor de l'Un.

Gràcies fills de nou, rebeu amb tota intensitat i amb tota glòria; per sempre més el Crist és a Casa vostra.

Serem en contacte permanent, en aquests mesos. Fins aviat, Brémisskayàn.


Transmés per: Sijah Sirius del Col·lectiu dels infants de la Llei de l'Un.

5 comentarios:

  1. Vite vite vite en français !!! Merci Sijah d'Amour pour ce message, j'ai hâte de le lire :)

    De coeur à coeur

    ResponderEliminar
  2. :))!

    Français:

    http://www.scribd.com/mobile/doc/150713618/embed?access_key=key-z53351ujdo4v785e46z

    Portugues:

    http://www.portaldosanjos.net/2013/06/maria-mae-divina-27-de-junho-de-2013_29.html?m=1

    ResponderEliminar
  3. Bon soir Sijah...

    Il me semble que les commentaires sont obstruït à la page de Báal-Ah-Mén ...

    Graças !!!

    ResponderEliminar