martes, 14 de mayo de 2013

Arcàngel URIEL - 12 maig 2013



Jo sóc URIEL, Àngel de la Presència i Arcàngel de la Inversió. Estimats Infants de la Llum, havent nascut en el si de la terra i germinat  a la vostra Eternitat, vinc a acompanyar-vos en aquest Últim Passatge, anomenat Noces Terrestres. Vinc a complir allò que us vaig prometre d' acomplir, en aquests Últims Temps del Retorn de Crist i de la Llum Vibral.


El temps ha arribat de tornar a entrar al més profund de vosaltres, a fi que brolli, en aquesta Terra, la vostra Nova Dimensió, aquella on tot és Alegria, aquella on tot és Veritat, aquella on tot és Bellesa. Vinc a vosaltres, al vostre costat, com a Àngel de la Presencia i Arcàngel de la Inversió, a acomplir allò que les Noces Celestials us van prometre, fa uns quants anys. A tots vosaltres, que espereu aquest moment, i heu conreat les vostres Arrels de l' Eternitat, com les Arrels de la Intra-Terra, vinc a complir el que heu complert, en tant que presència en el si de la vostra Eternitat.


Amb tots els Arcàngels, tots els Ancians, totes les Estrelles, així com el conjunt de la Llum Vibral, en els seus diferents components unificats i revelats a vosaltres, vinc a cridar-vos a l' Última Crida. Que us posarà cara a cara a allò que sou, a allò que heu creat, a la vostra pròpia germinació dins el Poble de les Estrelles, el vostre retorn al que és infinit, Etern. Que no coneix ni el temps ni l'espai. Que no coneix cap sofriment, ni cap òrgan de govern sobre el que vosaltres Sou.

El Temps de la Llibertat s'ha acomplert. El Temps de l' Autonomia està davant vostre, i en vosaltres, en aquests temps beneïts, en aquest mes de maig, venint a complir la Promesa i el Jurament, venint a complir allò que un gran nombre de nosaltres, entre els Arcàngels, i també els Pobles Intra-Terrestres, us han revelat després d'uns quants anys. És el moment perquè els últims vels que porteu es desintegrin i deixin lloc a l' Eternitat i la Bellesa. Això que veieu, que percebeu, ja per uns quants de vosaltres, no és més que una ínfima part de la Veritat que està destinada a revelar-se totalment, en aquesta Terra com a l' Eternitat. El que viviu, a títol individual com col·lectiu, només és el reflex d'allò que resta a complir en vosaltres, en la Pau, en la Serenitat, i sobretot en la vostra Eternitat.

El Temps està aquí, el de la Veritat. Aquell on res pot seguir amagat, on res pot ser desviat, on res pot ser retingut. Tot és Un, això, us ho hem dit, això, us ho hem revelat, i això, vosaltres ho heu viscut, en graus diferents, amb més o menys intensitat, amb més o menys Veritat. Ara mateix, ja no hi ha cap escala de valor en aquesta intensitat i en aquesta Veritat, perquè dins d'ella, tot és Un, tot està acomplert.

Vosaltres sou el Tot, us ho hem dit de moltes maneres, heu tingut l' ocasió de verificar-ho. No hi haurà, ben aviat, ni Interior ni Exterior, ja que seran fosos en el mateix Temps de l' Eternitat de la vostra Presència Eterna i de la vostra Veritat Eterna. A cada fase de resistència, en vosaltres com a l'exterior de vosaltres, en aquets Temps de penetració total de la Llum a la vostra Dimensió, es revela a vosaltres allò que s'ha d'alliberar, allò que s'ha d' Abandonar, allò que s'ha de Ser a fi que, més que mai, no sigueu privats de cap Veritat. La Veritat és Una. La Veritat us fa lliures, tal com el Crist us va dir. Ki-Ris-Ti està de retorn, ja sigui al vostre Cor, als vostres peus com a les vostres mans, al vostre cap com en cada punt del vostre cos, com a cada Estrella, cada Porta.

Aquest Temps és ara. No busqueu el moment, ni l'instant, perquè el Temps és aquí i engloba tots els temps: l'il·lusori, d'aquest món, com el Temps de l' Eternitat, que no coneix cap temps restringit ni cap temps bloquejat. Heu de saber que quan us hem dit que tot estava en vosaltres, heu tingut l'ocasió de verificar-ho, l'ocasió de viure-ho. Ara, us resta acomplir-ho en totalitat.



Les Noces Terrestres, durant les que obraré a la ruptura final del conjunt de capes aïllants, us posaran de cara a la vostra Bellesa, a la vostra Llibertat, a la vostra Autonomia, cara a les resistències podent-se manifestar encara, per un temps restringit. Recordeu també que durant les Noces Terrestres, el més important és comprendre i viure que, sigui quina sigui la dificultat, la resposta sempre estarà a la vostra Eternitat, perquè l' Eternitat està aquí, de retorn entre vosaltres. No es tracta més de creure, no es tracta ja d'experimentar tots els processos que us han estat proposats durant aquests anys, sinó d'actualitzar-les en una Continuïtat Atemporal, no inscrita dins un espai, sinó en l' Aquí i l' Ara, el Hic i Nunc de l' Arcàngel ANAËL.

En els vostres 4 pilars, en la Nova Tri-Unitat, de la Nova Eucaristia, es revela a vosaltres aquesta Bellesa, de manera implacable i lògica, a la vostra raó, a la vostra intel·ligència limitada com il·limitada. Els senyals són aquí, en aquesta Terra com en el vostre cos. Només cal  recollir-los, deixar no solament que germinin, sinó que s'elevin cap al Cel, arrelats al Nucli Cristal·lí de la Terra, arrelats al més profund del vostre Temple Cardíac, per a viure allò que us ha estat promès.

Com a Àngel de la Presència, faig ressonar la vostra Presència. Jo vetllaré, al vostre costat, a la instal·lació en aquesta Terra, en la seva nova Regeneració, en la seva nova Dimensió, a l' Eternitat que Sou, a aquesta Nova Eucaristia iniciada, fa uns anys, per l' Arcàngel MIKAËL. Vinc dons a tancar, amb vosaltres i en vosaltres, al vostre costat, el conjunt d'allò que era a acomplir, tot el que us ha estat promès, i tot el que es desenvolupa ara mateix.

Totes les nits, com tots els dies, no deixaran cap dubte sobre la Veritat del que és viscut, sobre la Veritat de la vostra Eternitat, i sobre la Bellesa d'aquets fet. Cap obstacle no pot d'ara en endavant aixecar-se contra l' arribada i la Veritat de la Llum Vibral, d'aquesta Eternitat. Recolliu-vos, i acolliu-vos els uns als altres, de Cor a Cor, d' Esperit a Esperit, d' Estrella a Estrella, de Filiació a Filiació, d' Origen en Origen Estelar: sigueu qui sigueu, vosaltres Sou més enllà de tota aparença. La ruptura dels vels, així com l' Últim Passatge, no només el de la Porta Estreta, no només el de la gola, sinó el Passatge Final instal·lant-vos en l' Eternitat del Cor, en l'Absolut del vostre Ser, en l'Absolut més enllà de tota Consciència, treballa ara mateix en vosaltres.

Com ha estat anunciat i comunicat pels Ancians, fa uns quants dies, constatareu aquesta Veritat a cada respiració, cada nit com cada dia. Comprovareu els efectes d'aquesta Alliberació al més profund de la vostra Consciència, al més profund del vostre Cor, en l' Eternitat retrobada. Recordeu que jo sóc aquí per això. Invoqueu la meva Presència en els moments que us podrà semblar trobar resistències, però que són de fet, els instants on s'alliberen els últims llaços, els instants on desapareixen les últimes aparences per deixar lloc a aquesta Veritat i a aquesta Bellesa. En tant que Àngel de la Presència, seré al vostre costat, assistint no només al vostre Naixement, sinó a vostre ball cap a la Llibertat.
No creieu res més que allò que viviu. No creieu sobretot el que us diran els vostres sentits en relació a les resistències d'aquest món, sinó, simplement, la Font del que vosaltres Sou, que truca a la vostre porta, venint a finalitzar aquesta preparació, aquesta germinació. Finalment heu florit en les Esferes de l' Eternitat. Si arribeu a trascendir, per l' Abandó a la Llum, per la Rectitud i la Transparència, per la Humilitat i la Simplicitat, per la Integritat, tot allò que es presenti en el vostre camí desapareixerà per ell mateix. Esteu Cridats a ser, Aquí i Ara, el que vam anomenar els Alliberadors. Per la vostra Presència, per la vostra Eternitat, per la meva Presència al costat de la vostra Presència, i en la vostra Presència, ho viureu amb le mes gran de les Beatituds, trascendint el que es va anomenar Dissolució, deconstrucció, accés a l' Ëtreté, Infinita Presència, o encara l' Absolut.

Recordeu que tot en aquesta Terra, d'ara en endavant, es troba al seu bon lloc. Que allò que encara us pot semblar, a l' ull de la raó o a l' ull crític, com injust, no és més que la traducció d'allò que ha de ser revelat i desvel·lat, en aquests Temps Últims, Temps d' Acollida, Temps de Benedicció, Temps de Presència Infinita, Temps d'Amor Infinit, Temps on el temps deixa de ser un obstacle a la Llum, posant fi al tancament, per la revelació de la Llum, pel que Maria us havia anunciat. I també, per les Escriptures, a través especialment de la que va ser donada a Sant Joan (Apocalipsi) que és avui finalment actualitzada, verificada i concretada en aquesta Terra.

Totes les manifestacions, presents en vosaltres com a l' exterior d'aquest món, sobre aquest món, són realment els elements de les últimes confrontacions de la Llum i del que no és pas la Llum. Mireu més enllà de tota aparença. Veieu més enllà d' allò que els vostres sentits us donen a percebre, per arribar a Veure, amb la Mirada del Cor i la Visió del Cor, la Veritat de la vostra Presència, la Veritat de l' Eternitat. No resta altre cosa que Ser, més que mai, en aquesta Acollida, aquesta Recepció, convertir-se en el Calze on el Crist fa la seva Llar, a fi que tots, reunits en la mateixa Dansa, en la mateixa Eternitat, us convertiu en el que heu mig admirat, i que ara ha de ser viscut en totalitat.


Us havíem previngut que, durant aquest període de les Noces Terrestres, molts de vosaltres sereu cridats a viure moments de Recollida i Acollida que sobrepassaran, de molt lluny, els moments d'estasi i d'absència que hagueu pogut viure. Abandoneu-vos a això, sigue-ho, doncs és l'única Veritat. Més que mai, heu de definir les vostres prioritats. Més que mai, heu de fer cara a les reticències que puguin quedar a la vostra Presència. No acuseu cap persona, no acuseu res, ja que no hi ha res a acusar, no hi ha res a denunciar en el Retorn de la Llum, en aquest Últim Passatge revelant-vos a la vostra Presència eterna i atemporal, en la vostra Eternitat, en les vostres Residències d' Eternitat respectives.

El desenvolupament del que passarà en la vostra vida, com a la vida d'aquesta Terra, no ha de ser un obstacle, de cap manera, a allò que Sou. I el que serà viscut durant les Noces Terrestres us permetrà d'adonar-vos, per vosaltres mateixos, de la Veritat del que arriba.

Així, us demano que em feu ressonar, us demano que m' invoqueu al vostre Temple en el mateix moment que es desenvolupen les Noces Terrestres, que us permetran viure aquesta Eternitat en la Simplicitat, en l' Absolut, i de fet, en la sola Veritat reconeixible en aquests Temps de dissolució de l' il·lusió. Així, des del primer dia de les Noces Terrestres (18 maig), us convido, abans de re-entrar en resonància amb la Llum arribant totalment al vostre món, d' invocar la meva Presència, de cridar a tots els Ancians, totes les Estrelles, així com els Arcàngels. Us recordo que tots els Conclaus seran dissolts, també, a la fi d'aquest període, permetent de seguir lliurement la Llibertat, l' Autonomia, per a cadascú.

Aquest serà el meu missatge, curt, d' aquest instant, que ressonarà en vosaltres a cada moment, a cada Alineament, des d'ara mateix.

Així docs, prepareu-vos. Ja que us ho va dir, "Ell vindrà com un lladre a la nit". Ningú no coneix l'hora, ningú coneix el dia, durant aquest període que s'obre davant de vosaltres, en aquest temps lineal que resta a acomplir en la superfície d'aquest món. Estigueu vigilants, atents, estigueu en la intenció de Ser en la Veritat, i observeu simplement allò que es desenvolupa en vosaltres, doncs és on està el més important, és on esta l'essencial d'allò que heu de finalitzar.
El que ha estat lligat a la Terra, serà deslligat a la Terra, a fi que el que ha estat lligat al Cel sigui revelat, és a dir, el Jurament i la Promesa de la vostra Eternitat, el Jurament i la Promesa de la Font, de fer-vos revenir a la vostra Eternitat, si tal és el vostre destí, si tal és la vostra destinació, si tal és la vostra Veritat. No hi ha dos camins, només n'hi ha un de sol. El podeu agafar en un sentit o en l'altre. Hi ha nombroses Mansions a la Casa del Pare, però només hi ha un sol camí per retornar a la Font. És aquest el que us ofereixo, des d'aquesta tarda. És aquest el que us és obert, d'ara en endavant. I que es reenforçarà a cadascún dels vostres dies, de les vostres nits, a fi de confortar-vos en la Fe, l' Esperança, la Caritat i l' Amor.

Jo sóc URIEL, Àngel de la Presència i Arcàngel de la Inversió. Estimades LLavors d' Estrelles, havent germinat a la llum del Nou Sol, esteu convidades a deixar créixer, en totalitat, el que vosaltres sou. Així, em reuniré amb vosaltres, com també la totalitat de les Forces de la Confederació Intergalàctica  de Llum, en aquests moment de Benedicció on ens acollirem mutuament els uns als altres, en la mateixa Unitat, en la mateixa Alegria, en la mateixa Veritat i en la mateixa Bellesa.
Jo sóc URIEL, i us dono la meva Pau. Jo sóc URIEL, i us dono la Veritat. Jo sóc URIEL i sóc l' Àngel de la vostra Presència, en la vostra Presència.

Que la Pau, l' Amor, la Veritat, s'obrin de manera formal, i definitiva, al sí del que vosaltres Sou, com en el sí d'aquesta Terra. Gaïa a decidit Alliberar-se. Els mesos de maig i octubre són els mesos més importants que se succeeixen en cada Cicle, en creació com en dissolució. La finalitat aquest cop, us és coneguda: fí de l'empresonament, fi de la il·lusió, i Retorn a allò que no te fi.

Sigueu beneïts, fins aviat!

Transmès per: Col·lectiu dels infants de la Llei de l' U
Traduït per: Sijah 

Versió Video:
  

http://lestransformations.wordpress.com/2013/05/12/uriel-12-mai-2013-le-collectif-des-enfants-de-la-loi-de-un/

Lectura i descàrrega en PDF:





No hay comentarios:

Publicar un comentario