viernes, 26 de abril de 2013

Missatge important: O.M. Aïvanhov, Maria, Sri Aurobindo, Anaël 26 Abril 2013


http://lestransformations.wordpress.com



Divendres 26 abril, 2013




O.M. Aïvanhov


OM Aïvanhov confirma les noces de la terra, demana  la major vigilància interna sobre els esdeveniments en les nostres vides, que cada vegada més, mostren i demostren el que queda per resoldre (liquidació final, diu) per fer front lúcidament i totalment a aquest període resolutiu i final.


Maria


Maria està preparada a exercir el seu poder d'amor en totalitat ... no esperant res més que el moment últim, a fí que l'acció de la llum guanyi més i més evidència per a cada ésser a la superfície d'aquest planeta.








Sri Aurobindo

El Melquisedec de l'aire Sri Aurobindo confirma la fase final de l'Apocalipsi de Sant Joan ... Ens proposa una gran interioritat activa en allò que la vida ens faci arribar, no resistir a l' intel · ligència de la llum, anar en el sentit d'una major transparència, una major serenitat sense importar el que ens passi a nosaltres individualment i col · lectivament.

Assumir les nostres eleccions, assumir la vida, tot passa aquí, a la terra, a partir de les noces terrestres. Será fet exactament a cadascú segons les seves creences, conviccions i estat vibracional de la consciència.

Cultivar la pau, en contra de tot i de tots. Fer sens falta els actes dictats per la llum, tot restan en la pau i la tranquil · litat, se li donarà molt més, si l'abandonament és evident, si l'acció és justa i coherent.

Tot estarà bé per a tothom, d'acord amb la seva posició.


Anael

Anael demana, especialment, observar els nostres estats interns i  exactament el que passa en les nostres vides, per enfortir les nostres conviccions i el nostre compromís amb la llibertat. Ell demana revisar tots el que té a veure amb la intenció, l'atenció, l'ètica i la integritat. Viure el més simplement possible en totes les àrees de les nostres vides. Arreglar tot allò que la llum demani ajustar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario