lunes, 29 de abril de 2013

"L' Unió Última, les Noces Terrestres" 18 de Maig 2013


Us anunciem aquet pròxim moment de comunió col·lectiva! S'apropa el moment d'actualitzar a la Terra, en el físic, el canvi dimensional que ja ha tingut lloc en els altres plans. Les Bodes Terrestres! Seràn moments per viure a dins de cadascú per obrir-nos a rebre els últims codis de llum, abans que s'actualitzi el salt dimensional a nivell de la 3a dimensió. 


El pròxim event Etern i Absolut

Alineament Col·lectiu Mundial | Dissabte 18 maig 2013

« L'Unió Última »

Van tenir lloc les Noces Celestials, ara arriben les Noces Terrestres !!!

Hora : 19:00 H (Hora de Paris | France)


*** Nota Important ***

A més dels alineaments de 19h, hi haurà radiacions dels ancians, estrelles i arcàngels, a les 20:30 h cada tarda entre el 18 i 30 de maig.

Els alineaments del 19 al 30 de maig, duraran una hora sencera enlloc de 30 minuts, els efectes seràn perceptibles a partir de les 17 h fins a les 22:30h.




Estic traduïnt al català els missatges canalitzats per Jean Luc Ayoun, publicats originalment en francès a www.autresdimensions.com. També a través de Louis Geary i la seva pagina http://lestransformations.wordpress.com. Aniré traduïnt els que pugui. Si voleu llegir més canalitzacions dels arcàngels, ancians i estrelles, ho podeu fer en francès a la pàgina original www.autresdimensions.com. També en castellà a la pàgina: http://mensajes-del-espiritu-2010.blogspot.com.es/

Al vostres servei Sijah. Un amor, un cor!

No hay comentarios:

Publicar un comentario